🔥İndirim Aula f87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL 🔥🔥🔥🔥🔥

Kral ak980'dan buna veya aula f99'a geçilir mi downgrade olur mu yoksa eşit mi
Türkçe diye cezbediyor bunlar
Gerek yok geçmeye bi fark yaşamazsın. İlla Türkçe yazmasını istiyorsan keycapslerde wraith Türkçe keycaps alırsın indirim 599tl oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

klavye delisi gelmiş yine :D basssss kaslanmışsın görmeyeli.
Klavye görünce dayanamıyorum :D

Ak980 pro ise gereksiz olur. Türkçe keycaps alıp tr dili yapar kullanırsın.
Gerek yok geçmeye bi fark yaşamazsın. İlla Türkçe yazmasını istiyorsan keycapslerde wraith Türkçe keycaps alırsın indirim 599tl oluyor.
Ak980'in prosu var mı bilmiyorum ama düz ak980 merrard switch. Ekran ve knob kullanmıyorum zaten o sıkıntı değil benim için. Bunun tamamen türkçe olması cezbediyor, ama downgrade olur mu bilemiyorum hissiyat/ses vs.
Ayrıca bu fiyatlara versem klavyemi, keycaps'e harcamamış olurum benzer şekilde

Ledleri güney de bulunuyor değil mi? Ona göre keycaps ayarlarız.

Bence bu fiyata ihtiyaci olan alsin. 1 yildir aula f75 kullaniyorum. Tavsiye ederim daha uygununa daha iyisi denkgelir mi bilmem

Ak980'in prosu var mı bilmiyorum ama düz ak980 merrard switch. Ekran ve knob kullanmıyorum zaten o sıkıntı değil benim için. Bunun tamamen türkçe olması cezbediyor, ama downgrade olur mu bilemiyorum hissiyat/ses vs.
Ayrıca bu fiyatlara versem klavyemi, keycaps'e harcamamış olurum benzer şekilde
Ak980 Pro yok. Benim aklımda öyle kalmış. İki Versiyon var ak980'in; biri düz kablolu (knob, ekransız) Diğeri kablosuz( Knob, ekranlı) . Hissiyat, kalite, ses açısından downgrade olmaz bence.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Klavye görünce dayanamıyorum :D
koleksiyonda kaç adet oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,021
Üyeler
183,046
Son üye
emrylcn9