🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

F75 varken bu alınır mı beyler? Aralarında çok fark var mı?
Kalite, hissiyat açısınsan çok fark olmaz. Sende Farklı switch varsa Youtubedan seslerini karşılaştır yine de.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uzun zamandır laptop klavyesi kullandığımdan normal klavye alırken ofis klavyesi falan bakasım geliyor. Zamanında F75 alıp satmadan bi denemiştim sesi ve tuş yüksekliği fazla gelmişti. Klavye almayı düşünuyorum da yine de alınır mı acaba? Yoksa low profile mx keys muadili şeyler alırım yine bu paralara. Ne dersiniz?
F75 memnun etmediyse almanızı önermem pek fark yok. Low profile mx keys muadili ışıksız olarak keycron b3 pro var. Işıklı pusat business pro mini var ama onunda driverı yok.

Beyler ben çok anlamıyorumda red blue switch dışında, fps oyunu oynuyorum çoğunlukla iyi midir benim için? Fiyatına göre rakipsiz diyebilir miyiz TRden alınması şartıyla
Fiyatına göre rakipsiz.

Son düzenleme:
Kalite, hissiyat açısınsan çok fark olmaz. Sende Farklı switch varsa Youtubedan seslerini karşılaştır yine de.

F75 memnun etmediyse almanızı önermem pek fark yok. Low profile mx keys muadili ışıksız olarak keycron b3 pro var. Işıklı pusat business pro mini var ama onunda driverı yok.

Fiyatına göre rakipsiz.
peki bu switch uygun mudur fps için

Gamepower ın cok seslı alt serı klavyesını kullanıyorum Fps oyunu oynuyorum Gercekten cok kararsız kaldım alınır mı alınmaz mı bneı ıkna edecek arkadas veyaz fıkır verecek bırısı arıyorum

Fiyatına göre rakipsiz.
Hocam o zaman keycaps alsam yeterli.
Çünkü Türkçe dil desteği için ilgimi çekmişti.

Uzun zamandır laptop klavyesi kullandığımdan normal klavye alırken ofis klavyesi falan bakasım geliyor. Zamanında F75 alıp satmadan bi denemiştim sesi ve tuş yüksekliği fazla gelmişti. Klavye almayı düşünuyorum da yine de alınır mı acaba? Yoksa low profile mx keys muadili şeyler alırım yine bu paralara. Ne dersiniz?
eğer bilek desteği kullanmazsam tuş yüksekliği bana da yüksek geliyor hocam. şimdiki klavyem bozulsa bilek desteği olmayan klavye almam gibime geliyor ama en çok satan çinli klavyelerin hiç biri de bilek desteği koymuyor kutuya

daha önce sessiz switchi var diye dynatab 75x almıştım ancak klavye bozuk geldi. bu klavyeyi alıp dynatabdaki switchleri takmak mantıklı olur mu? sanırım biraz switch eksiğim olacak

Harflerden ışık görünüyor olsaydı alırdım.

knob olsaymış iyi olurmuş ya f75 siyah var bende beyaza dönmek istiyodum iyi olurdu

eğer bilek desteği kullanmazsam tuş yüksekliği bana da yüksek geliyor hocam. şimdiki klavyem bozulsa bilek desteği olmayan klavye almam gibime geliyor ama en çok satan çinli klavyelerin hiç biri de bilek desteği koymuyor kutuya

daha önce sessiz switchi var diye dynatab 75x almıştım ancak klavye bozuk geldi. bu klavyeyi alıp dynatabdaki switchleri takmak mantıklı olur mu? sanırım biraz switch eksiğim olacak
Kullanılmayan tuşları v4 takılı bırakırsınız. Bende öyle yapacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,275
Üyeler
183,087
Son üye
Yuemtay
Geri