Neler Yeni

Yardım AULA F87 Tuş Sorunu Yaşıyorum

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
ş
1 Hafta önce amazondan AULA F87 aldım ilk günler sorun yokken bu aralar oyun oynadıktan bir süre geçince 2.4 ghz modunda klavye bazen tuşları algılamıyor veya tuşu bırakmama rağmen basılı olarak algılıyor şu anda kablolu mod da kullanıyorum ama klavye bataryalı olduğu için sürekli kabloda kullanmak istemiyorum. Bunun bir çözümü var mı ? Yoksa iade mi etmeliyim ?

Funypuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Aydın
Hocam batarya dolu olduğu zaman ve switch modundan wired moda alınca bildiğim kadarı ile batarya şarj olmuyor evde veya oda 2.4ghz dongle çok ise oluyor aynısı F75 de oluyor eğer rahatsız iseniz iade edebilirsiniz ama hangi satıcıdan aldın ?

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam batarya dolu olduğu zaman ve switch modundan wired moda alınca bildiğim kadarı ile batarya şarj olmuyor evde veya oda 2.4ghz dongle çok ise oluyor aynısı F75 de oluyor eğer rahatsız iseniz iade edebilirsiniz ama hangi satıcıdan aldın ?
Amazon Teknostore mağazasından aldım hocam, bu bir kronik sorun mu veya arıza denecek bir şey mi bu konularda biraz pimpirikliyim bu arada pc de ki tek dongle klavyeninki

Funypuf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emir Aydın
Amazon Teknostore mağazasından aldım hocam, bu bir kronik sorun mu veya arıza denecek bir şey mi bu konularda biraz pimpirikliyim bu arada pc de ki tek dongle klavyeninki
Bende arada bir oluyor kronik olma ihtimali düşük arkadaşın dediği gibi bir port değiştirin teknostore kabul etmese bile amazon yardımcı olur büyük ihtimalle iade edilebilir teknostore sitesinden alsaydın almazlar açılmış kutu diye

WEST_cn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular