Çözüldü✓ Aula Win60 He Pro Manyetik Klavye

Bunda i ö ç tuşları falan yok nasıl kullanılıyor
Ben sadece oyun için alıyorum. Ama zaten Windows Türkçe Q olarak ayarlı olduğu için mesela küçüktür işaretine basınca Ö olacak. İstersen kendi tuş takımını alıp o kombinasyonu değiştirebilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kbl904 mü bu mu hangisi dersiniz
Hocam bende ayrı iki klavye var markaları AULA onun için ben AULA'yı tercih ettim. Yorumları da çok iyi.

kbl904 mü bu mu hangisi dersiniz
Ayrıca AULA daha küçük sizin yazdığınız modemden tamamen siz nasıl kullanmak isterseniz onu seçin.

Ben sadece oyun için alıyorum. Ama zaten Windows Türkçe Q olarak ayarlı olduğu için mesela küçüktür işaretine basınca Ö olacak. İstersen kendi tuş takımını alıp o kombinasyonu değiştirebilirsin.

Hocam bende ayrı iki klavye var markaları AULA onun için ben AULA'yı tercih ettim. Yorumları da çok iyi.

Ayrıca AULA daha küçük sizin yazdığınız modemden tamamen siz nasıl kullanmak isterseniz onu seçin.
hocam fun60 max mi yoksa bu mu fiyat farkına değer mi yani

hocam fun60 max mi yoksa bu mu fiyat farkına değer mi yani
Yorumları çok iyi açıkcası ChatGPT aracılığıyla yabancı form sitelerinden de yorum arattım. Ama klavye küçük F1-F2 tuşlar mevcut değil, eğer bu burum beni kasmaz sadece oyun için diyorsan özelliklere de bakınca tavsiye ederim.

Yorumları çok iyi açıkcası ChatGPT aracılığıyla yabancı form sitelerinden de yorum arattım. Ama klavye küçük F1-F2 tuşlar mevcut değil, eğer bu burum beni kasmaz sadece oyun için diyorsan özelliklere de bakınca tavsiye ederim.
f tuşları sorun değil zaten o yüzden 60 lık klavye bakıyorum ama
malzeme kalitesi olarak aklımda cok soru kaldı ve rengi hoş gelmiyor

bügün elime Aula Hero 68 HE geldi. ilk deneyimlerim güzeldi sesi falan tok ve iyi hissettiriyo. ama yanlış bilmiyosam bu rapid trigger valoda falan yasaktı. ondan bişi diyemicem.

sen demeden kbl904 ü almıştım bak sen dedin diye iade ettim aulayı aldım

sen demeden kbl904 ü almıştım bak sen dedin diye iade ettim aulayı aldım
Aula gerçekten güzel klavyeler yapıyor ve malzeme kalitesi de çok iyi. Bence sende asla pişman olmayacaksın.

bügün elime Aula Hero 68 HE geldi. ilk deneyimlerim güzeldi sesi falan tok ve iyi hissettiriyo. ama yanlış bilmiyosam bu rapid trigger valoda falan yasaktı. ondan bişi diyemicem.
Bazı oyunlarda bazı özellikler yasak evet. Mesela ben CS2 için alıyorum onda da one-tap yasak. Ama klavye gerçekten hoş.

f tuşları sorun değil zaten o yüzden 60 lık klavye bakıyorum ama
malzeme kalitesi olarak aklımda cok soru kaldı ve rengi hoş gelmiyor
Biraz daha araştır ama gece 12 olmadan araştırmanı bitir ve al, fiyatlar yeniden yükselebilir.

Aula gerçekten güzel klavyeler yapıyor ve malzeme kalitesi de çok iyi. Bence sende asla pişman olmayacaksın.

Bazı oyunlarda bazı özellikler yasak evet. Mesela ben CS2 için alıyorum onda da one-tap yasak. Ama klavye gerçekten hoş.

Biraz daha araştır ama gece 12 olmadan araştırmanı bitir ve al, fiyatlar yeniden yükselebilir.
hocam bir haftadır araştırıyorum ve bütçem 3 k ya dayanıyor bu fiyatlara cıkabilecekken 1700 e aula mantıksız geldi darmoshark kt68 he alackatım indirime girseydi ama 4k dan inmedi bu yüzden aklımda akko fun 60 max içime cok fazla sindi klavye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,910
Üyeler
186,689
Son üye
zionp
Geri