yok kankam ya alamadın diye aglama kıyamam sana guzum satarım sana aldıgım fiyattanklavye 2 3 aya forumlarda bozuldu gibi başlıklarla baya çıkacak
yok kankam ya alamadın diye aglama kıyamam sana guzum satarım sana aldıgım fiyattanklavye 2 3 aya forumlarda bozuldu gibi başlıklarla baya çıkacak
Biliyorum takılıyorum ben Başkalarıda yazılım kaynaklı sorun yaşamıştı zaten.hocam kurcalamadım zaten
bende dediğin ayarı yaptımda sorunsuz kullanıyorum.Anlamadım hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam uyku 5 di 1 e alayım dedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
klavyenin de şarjına filan bakamıyorum
bende anlamadım hocam şarjı mı bitti dicem 1 saat sonra tekrardenicembende dediğin ayarı yaptımda sorunsuz kullanıyorum.
Bu mesajı 2. yazışın olması lazım. O kadar çinli merdiven altı ürün kullandım onlar bile 1 sene dayanırken bu ürün hi. yoktan 2 sene gider. Alıcısı bozulsa bataryası bitse bile kablolu kullanılır.klavye 2 3 aya forumlarda bozuldu gibi başlıklarla baya çıkacak
düzelmedi hocamokadar rezalet bir yazılımı varki sunu dene bakalım
olmadı hocamfn+esc yap resetle bakim
Hocam klavyede sorun yok da yazılım çok sorunlualiexpresste satılan mekaniklerden farkı yok sanırım bunun da
paranız yok iyi diye övündüğün klavye ile benimi ezikliyon ?yok kankam ya alamadın diye aglama kıyamam sana guzum satarım sana aldıgım fiyattan
ben bir sürü aldım guzum merak etme o paraya istediğim klavyeden alırdım bende para cokparanız yok iyi diye övündüğün klavye ile benimi ezikliyon ?
yazılımsal sorun olur en fazla kurcalamamak en iyisi klavye pcbsi kolay kolay bozulabilen bir şey değil switch bozulursa klavye hotswap hotswap soketi bozulursa alide 15 tl soketiklavye 2 3 aya forumlarda bozuldu gibi başlıklarla baya çıkacak