Çözüldü✓ AULAF75 Çalışmayı bıraktı

asuramerlin

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
180
sleepi 1dakikaya indirdim klavye çalışmayı bıraktı 2.4ghz kullanıyordm kablolu yaptım yine düzelmedi reset attım yine olmadı nedeni nedir? başka klavye bağladığım zaman pcye caps basınca ışık yanıp sönüyor.

1732553489055.png

Ön taraftan kablolu moda geçtikten sonra kablolu şekilde bağlayınca da mı çalışmıyor?

Şu klavyeyi alanlara önerim. Geldiğinde düzgün çalışıyorsa yazılıma girip bozmayın. Brick olur mazallah

Ön taraftaki kablolar moda olarak bağlanır sonra elektrik prizlerine göre çalışır mı çalışmıyor?
Anlamadım hocam
Post automatically merged:

Şu klavyeyi öneriyorum. Geldiğinde düzgün çalışansa yazılıma girin bozmayın. Tuğla olur mazallah
Hocam uyku 5 di 1 e alayım dedim

klavyenin de şarjına filan bakamıyorum

Anlamadım hocam

Hocam uyku 5 di 1 e alayım dedim

klavyenin de şarjına filan bakamıyorum
Senin alıntıda kendi mesajımı okudum dedim bu A0 Türkçe yi ben mi yazdım diye sonra baktım çeviri gibi bir şey kullanmışsın.

Senin alıntıda kendi mesajımı okudum dedim bu A0 Türkçe yi ben mi yazdım diye sonra baktım çeviri gibi bir şey kullanmışsın.
hocam arkada oyun oynuyorum seri yazıyorum ondan dikkat etmeden yazıyorum

Yazılı olmayan kural, çalışıyorsa elleme.

Bence klavyeden dolayı değil. Meraktan dolayı :D Fazla kurcalamamak lazım.
hocam kurcalamadım zaten

klavye 2 3 aya forumlarda bozuldu gibi başlıklarla baya çıkacak
öyle bişey olmicak. klavyenin yazılımı berbat resmen klavyenin ayarlarını değiştiriyor kendi kendine kim tasarlamışsa. yazılımdan uyku modunu 20 ye alıp hemen çıktım bi daha da dokunmadım taş gibi klavye bayadır kullanıyorum.

aslinda sorun adli basliklarin hepsi nerdeyse yazilimsal bir sebep
Evet onu bende farkettim. Ürün gelsin en iyisi şimdilik yazılım yüklememek. Belli ki daha hatalar bol.

Geri