Neler Yeni

AVM'lerdeki mağazalar orjinal mi

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
AVM'lerdeki Nike, Adidas gibi mağazalar orjinal ürün satıyor değil mi ve en az 1 2 yıl götürecek en iyi markalar nedir

ApRâ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kendi mağazalarından bahsediyorsan evet o şekilde. 2 yıl garantiliydi diye hatırlıyorum. En iyisi demek doğru bir yorum olmaz. Ürün odaklı gitmeniz daha doğru olur. Bu markaların ürünleri genel ortalamadan iyi olsa da, tüm ürünleri en iyisi değildir genelde marka isminden ve sunduğu hizmetten para kazanır.

Ek olarak mağaza yerine kendi sitelerinden almak bazı durumlarda çok daha ucuza geliyor.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi mağazalarından bahsediyorsan evet o şekilde. 2 yıl garantiliydi diye hatırlıyorum. En iyisi demek doğru bir yorum olmaz. Ürün odaklı gitmeniz daha doğru olur. Bu markaların ürünleri genel ortalamadan iyi olsa da, tüm ürünleri en iyisi değildir genelde marka isminden ve sunduğu hizmetten para kazanır.

Ek olarak mağaza yerine kendi sitelerinden almak bazı durumlarda çok daha ucuza geliyor.
Hmm. Anladım teşekkür ederim

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
bazı yerlerde mesela kayseri forum avmdeki puma mağazası resmi değilmiş, sadece bayilik yapıyormuş. biz bunu bilmeden aldık ayakkabının iç astarı yırtıldı kendi kendine, garantiye gönderdik kabul etmediler. kayseri forumda mağazamız yok dediler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mert
Resmilerden alın.

bence de.
Technopat hesabınız var diye biliyorum

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
bazı yerlerde mesela kayseri forum avmdeki puma mağazası resmi değilmiş, sadece bayilik yapıyormuş. biz bunu bilmeden aldık ayakkabının iç astarı yırtıldı kendi kendine, garantiye gönderdik kabul etmediler. kayseri forumda mağazamız yok dediler.
resmi olup olmadığını nasıl anlicaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Resmilerden alın.

bence de.
Technopat hesabınız var diye biliyorum
evet var

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hasan
Bildiğim kadarıyla çoğu değil. Hatta sattıkları ürün orijinal bile olmayabilir. Samsun'daki bütün Nike mağazaları nikedan bağımsız çalışıyor. Sadece satışını yapıyorlar. Bir Nike inidirimde öğrenmiştim ben de. Nike ile alakaları olmadığını.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can

Dušan Tadić

80+ Silver
Puma'nın orjinali ile replikası arasında pek bir fark olacağını zannetmiyorum. Kullandığım en kötü marka olabilir kendisi...

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
817
İsim
ibrahim can
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,743