hocam ben inanıyorum bu maçın yıldızı ferdi olacak ve bence şu anda aktif olarak ferdi fredden daha iyiGalatasaraylı olarak Fenerbahçeden birkaç futbolcu alacaksın dense sadece ferdiyi alırım gözle görülebilir tek adam akıllı topcu ferdi suanda
Genç hali icardinin inter yedegi oluyor geneldeGenç hali olsa fenere mi gelcek
Hocam orda şu böyle burda şu şöyle cıkamayız bu isin icinden kabul edin iki takım da iyi calısıyor masadaKasımpaşa Maçında Syzmanskiye Yapılan Hareket Net Penaltıydı Hocam Hatırlatırım !
Yedegi hakkında fazla iddiali yorumlar ama bunlarDoğru İstikrarsız İcardi GS'ye Geldiğine Göre
İstikrarlı Dzeko Superlige Gelmez Premier Ligde Takılır .
Haydaaa artık tartışmıyorum bile Fenerbahçelilerin genelinde bi Galatasaray kompleksi var gibiGS Biraz Daha Fazla Çalışıyor Desem Doğrudur
Teröre karşıyız daHaydaaa artık tartışmıyorum bile Fenerbahçelilerin genelinde bi Galatasaray kompleksi var gibi
Bende tersini düşünüyorum. Taraftarlık böyle bişiHaydaaa artık tartışmıyorum bile Fenerbahçelilerin genelinde bi Galatasaray kompleksi var gibi
Öyle büyük lokmalar yemeyin hocam ayıp ediyorsunuz iki kulüp de köklü kulüpler böyle hakaret vari söylemler olmuyor. Ha kanıtın varsa git yargıya sun burda neyi ispatlıyosun acaba.Teröre karşıyız da
Herkes biraz holigan sanırım ya dogru diyorsunuz.Bende tersini düşünüyorum. Taraftarlık böyle bişi
La En Büyük Kanıt Fetö İşte !Öyle büyük lokmalar yemeyin hocam ayıp ediyorsunuz iki kulüp de köklü kulüpler böyle hakaret vari söylemler olmuyor. Ha kanıtın varsa git yargıya sun burda neyi ispatlıyosun acaba.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes biraz holigan sanırım ya dogru diyorsunuz.
Bunu nasıl kulübe mâl edebilirsiniz onu anlamadım? Birkaç futbolcu cıktı diye böyle mi oluyor. Fenerbahçede hiç mi futbolcu cıkmadı öyleLa En Büyük Kanıt Fetö İşte !