Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Sabırsızlıkla bekliyorum
Maç içinde 100FPS'de gördüm 70'de bende ortalama olarak bu değeri aldım zaten canlı oyun testinde skoru göreceksinizOrtalama derken maç içinde çekilmiş olması bi tık güvenmesemde güveniyorum abdullah abiye
Abi bir de stok sorunu oluyor.O da olmasa tekel olursun sistem toplama işlerinde.Türkiye artık sistem toplama çöplüğüne döndü! lütfen yan sekmede sistemler gerçekten fiyat avantajlı mı toplamasını öğrenin!!!!!!!!
Yeni sistemimde aldığım ORTALAMA skor
+ 1080P / HIGH - COD: Black OPS Cold War Multiplayer
Alıntıyı görüntüle
Bu sistemin tüm özelliklerini şimdi yazıcağım buraya kaçını bilecem acaba D:Türkiye artık sistem toplama çöplüğüne döndü! lütfen yan sekmede sistemler gerçekten fiyat avantajlı mı toplamasını öğrenin!!!!!!!!
Alıntıyı görüntüle
Benim elde ettiğim satışların daha kıyısına yaklaşan bile olmadı ama evet Donanım Arşivi kitlesi için stok sorunu var. Satılan sayılar TR standartı için çok yüksek ama Donanım Arşivi izleyenlerine yetmiyor. Bu elimde olan bir şey değil parça üretimi çok kısıtlıAbi bir de stok sorunu oluyor.O da olmasa tekel olursun sistem toplama işlerinde.
Bilirsin sen varya sen adamsım.Bu sistemin tüm özelliklerini şimdi yazıcağım buraya kaçını bilecem acaba D:
Biz de sabırsızlıkla belkiyoruz, yine beklentiler yüksekTürkiye artık sistem toplama çöplüğüne döndü! lütfen yan sekmede sistemler gerçekten fiyat avantajlı mı toplamasını öğrenin!!!!!!!!
Alıntıyı görüntüle
o kadar kötü bir sistem hayatta yapmaz1660 OC + 3100 + B550 + 16 XPG + 240GB PATRIOT SSD + ZALMAN N5 + PSU?.
Hemen karşimAbi parçaları özelden yazar mısın ?