Berat Yüksel
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
arkadaşlar öncelikle hızlıca konuya giriyim ayağım 47.5 ayakkabı nerden bulabilirim
günlük ayakkabı bile yok çıldırcam ya ayakkabım yırtıldı durumum var ama alamıyorumzor ya
belki ayakkabılar ilk çıktığında direkt yetişirsen alabilirsin veya mağazalara falan sorup öyle bulabilirsin genelde nikelarda mağazada tek tük kalan modellerin olduğu yerlerde büyük bedenler oluyordu diye hatırlıyorumgünlük ayakkabı bile yok çıldırcam ya ayakkabım yırtıldı durumum var ama alamıyorum
1.97ben 45 giyiyorum büyük diyordum ayağıma. boyunuz kaç hocam
47 sonrası özel getirtebiliriz demişlerdi ondada ekstra bi ton para diyolarbelki ayakkabılar ilk çıktığında direkt yetişirsen alabilirsin veya mağazalara falan sorup öyle bulabilirsin genelde nikelarda mağazada tek tük kalan modellerin olduğu yerlerde büyük bedenler oluyordu diye hatırlıyorum
zor iş valla reis kolay gelsin zaten büyük numaraları bulması zor pahalı olması normal1.97
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
47 sonrası özel getirtebiliriz demişlerdi ondada ekstra bi ton para diyolar
Hollandadan aldir. Ben 46 giyiyorjm hollandadan aldm 43 oldu. Hemde daha kaliteliarkadaşlar öncelikle hızlıca konuya giriyim ayağım 47.5 ayakkabı nerden bulabilirim
Aga o ne koca ayak mıarkadaşlar öncelikle hızlıca konuya giriyim ayağım 47.5 ayakkabı nerden bulabilirim
kankam instadan takipleşelim istersensenin dış görünüşünü çok merak ediyorum şuan
kalbimi kırdın ama ASUHFUSAHFUSASFAAga o ne koca ayak mı