vgkllltaha
80+
- Reaksiyon skoru
- 96
nike almayı düşünüyorum en ucuz neresi satar
Bağzı ürünler mağazalarda daha ucuz oluyor internete görenike almayı düşünüyorum en ucuz neresi satar
Bağzı ürünler mağazalarda daha ucuz oluyor internete göre
niye çakma alayımçakma nike alacağına Lumberjack Al ben aldım gayet memnunum
cümlenin başını anlamadım knk çok şükür param yetiyorEn ucuz nike en adi niketır adam akıllı paran yetmiyorsa hiç bulaşma bence
Factory Store lara bak ama orada da her modeli her bedeni bulamazsın şansına sevdiğin bir şey denk gelirse.nike almayı düşünüyorum en ucuz neresi satar
Paran yetiyorsa en ucuz peşinde niye koşuyoncümlenin başını anlamadım knk çok şükür param yetiyor
Hocam en ucuzdan kastı atıyorum X ürünü a sitesinde 4ktl dir b sitesinde 5ktl dir adam diyorki aynı ürünü en ucuza nerden bulabilirim.Paran yetiyorsa en ucuz peşinde niye koşuyon
Hocam en ucuzdan kastı atıyorum X ürünü a sitesinde 4ktl dir b sitesinde 5ktl dir adam diyorki aynı ürünü en ucuza nerden bulabilirim.Paran yetiyorsa en ucuz peşinde niye koşuyon
tamam işte bir model x yerinde 3 iken niye başka yerdekine 5 para vereyim diyorum bildiğiniz yer varmı diye soruyorumHocam en ucuzdan kastı atıyorum X ürünü a sitesinde 4ktl dir b sitesinde 5ktl dir adam diyorki aynı ürünü en ucuza nerden bulabilirim.