FLO 2 al 1 öde kampanyalarından falan alıyorum, kışlıkları yerel mağazalardan.Merhaba arkadaşlar ayakkabıları nereden alıyorsunuz bir süredir almıyordum fiyatlar uçmuş 1 günlük court vision low tarzı bir de spor için açılmayacak bir ayakkabı arıyorum öneriniz varsa atabilir misiniz ?
hocam bende öyle yapıyordum uzun süredir almıyorum dediğim o ydu genelde çakma ayakkabılar aldım ama 1 ay taş çatlasın 3-4 ay dayanıyorlar özellikle sporda giydiklerim bir air force alıyorum spor salonunda 1 ayda açılıyor.Mağazadan alamadığım için
Sıradan ayakkabıcılar
Hocam çakma Air Force kesinlikle tercih etmeyin. Yok ithal yok birinci kalite falan inanmayın. Cidden çok rezil, ayak kokutan ve ayak şekli bozan ayakkabılar. Sırf Nike giyeceğim diye ayaklarınıza öyle eziyet etmeyin. Ya para biriktirip güzel orijinal outlet ucuza bir Air Force alın ya da o çakma ayakkabıların benzer fiyatlara gidip başka marka spor ayakkabılar alın.hocam bende öyle yapıyordum uzun süredir almıyorum dediğim o ydu genelde çakma ayakkabılar aldım ama 1 ay taş çatlasın 3-4 ay dayanıyorlar özellikle sporda giydiklerim bir air force alıyorum spor salonunda 1 ayda açılıyor.
Dayanmadığıni ben de biliyorum.hocam bende öyle yapıyordum uzun süredir almıyorum dediğim o ydu genelde çakma ayakkabılar aldım ama 1 ay taş çatlasın 3-4 ay dayanıyorlar özellikle sporda giydiklerim bir air force alıyorum spor salonunda 1 ayda açılıyor.
Araştırıyorum sonra kupon kovalıyorum genelde oluyor onları kullanıyorum onun dışında flo kampanyaları vs oluyor arada.Merhaba arkadaşlar ayakkabıları nereden alıyorsunuz bir süredir almıyordum fiyatlar uçmuş 1 günlük court vision low tarzı bir de spor için açılmayacak bir ayakkabı arıyorum öneriniz varsa atabilir misiniz ?