Aygıt yöneticisinden Bluetoothu sildim!!! YARDIM

Windows arama > isteğe bağlı güncelleştirmeleri görüntüle

Bu kısma bak, orada çıkar yüksek ihtimal. Çıkmazsa diğer aygıtlar sekmesine atılmış olabilir, oradan donanım kimliği atarsın.

Yok hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Windows arama > isteğe bağlı güncelleştirmeleri görüntüle

Bu kısma bak, orada çıkar yüksek ihtimal. Çıkmazsa diğer aygıtlar sekmesine atılmış olabilir, oradan donanım kimliği atarsın.
Orda da yok

Driver booster gibi yardımcı bir program ile yükleyebilirsin.
Olmadı bulamadı

Driver booster gibi yardımcı bir program ile yükleyebilirsin.
Bunu yapma. Bluetooth cihazını tak çıkar yap zaten gözükür. Olmadı Windows Uptade bölümünden isteğe bağlı güncelleştirmeleri yap.

Yok hocam görünmüyor.Sildim aygıt yöneticisi den

Bi daha da gözükmedi
bilgisayari kapa ac yapinca gelmiyor mu benim bilgisyarimin ses sistemini kaldir yapinca bilgisayari kapa ac yapiyorum tekrar geliyor sende de olmasi lazim

Cihazın markası yok diye bir şey yok. Kullandığın ürün laptopsa sitesinden, masaüstüyse anakartının veya aygıtın sitesinden kurabilirsin. Bunun yanında klavye kısayollarından kapatıp açmayı bir dene.

Ek olarak driver booster gibi driver kurun programları kurmayın ve önermeyin.

bilgisayari kapa ac yapinca gelmiyor mu benim bilgisyarimin ses sistemini kaldir yapinca bilgisayari kapa ac yapiyorum tekrar geliyor sende de olmasi lazim
Yok hocam

Cihazın markası yok diye bir şey yok. Kullandığın ürün laptopsa sitesinden, masaüstüyse anakartının veya aygıtın sitesinden kurabilirsin. Bunun yanında klavye kısayollarından kapatıp açmayı bir dene.

Hocam usb dongle ve marka yazmiyor

Tabi efendim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,193
Üyeler
185,235
Son üye
ta3ecr
Geri