buraksyhn1
80+
- Reaksiyon skoru
- 53
Yer sorununuz yoksa konudaki daha iyiHONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör HT900E
hangisi daha mantıklı ?
Kyk Yurdunda kalıyorum, deli sıcak. İş görür bişey arıyorum hocam.Yer sorununuz yoksa konudaki daha iyi
Hiç yurtta kalmadım ancak taşımak sıkıntı olmayacaksa büyüğünün daha iyi iş göreceğini düşünüyorum. Konudakine çok benzer bir ürünü şu anda kullanıyorum. 3-4 farklı model masaüstü fan kullandım ama ayaklı olanlar çok daha performanslıydı. Yine de kullandığım hiçbir masaüstü ürünün sizin atığınız kadar pahalı olmadığını belirteyim.Kyk Yurdunda kalıyorum, deli sıcak. İş görür bişey arıyorum hocam.
Hocam zamanlayıcı dediğiniz gibi gece çok işe yarıyor fakat bu vantilatörde bulunmuyor 699 TL olsaydı fiyatı kesinlikle alınır fakat bu fiyatı da yüksek değil yorumlara bakılırsa gerçekten büyük ve performanslıBen kullanıyorum hayat kurtarıyor valla tek eksiği zamanlayıcısı olmaması
Elinizde varsa akıllı prizle çözebilirsiniz.Ben kullanıyorum hayat kurtarıyor valla tek eksiği zamanlayıcısı olmaması
kumtel asla önermem.HONEYWELL TurboForce Turbo Vantilatör HT900E
hangisi daha mantıklı ?
Hocam bu gerçekten alınır mı vaad ettiği havayı veriyor mukumtel asla önermem.
bu daha iyidir net : https://www.amazon.com.tr/HONEYWELL-TurboForce-Vantilatör-Ayarlanabilir-Vantilatörü/dp/B003KHJO6G?tag=16777d75-a58a-48b4-a578-22bda8a486dc-21
Gece açamıyorum zaten en ufak gürültüde bile uykuya dalamadığım için. Evet fiyatına göre performansı çok iyiHocam zamanlayıcı dediğiniz gibi gece çok işe yarıyor fakat bu vantilatörde bulunmuyor 699 TL olsaydı fiyatı kesinlikle alınır fakat bu fiyatı da yüksek değil yorumlara bakılırsa gerçekten büyük ve performanslı