Twitch aynı anda 2 yayın yapmak ?? lütfen bakın

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,539
arkadaşlar bugün ilk yayınımı yaptım twitch de ama youtubede de yapmak istiyorum aynı anda hem twitch hemde youtubede yayın açsam üstüne online oyun oynasam sorun olurmu uploudum yeter mi ??
8 uploudum var

arkadaşlar bugün ilk yayınımı yaptım twitch de ama youtubede de yapmak istiyorum aynı anda hem twitch hemde youtubede yayın açsam üstüne online oyun oynasam sorun olurmu uploudum yeter mi ??
8 uploudum var
İmkansız İnternet: Bı sal beni

Aynı anda iki farklı platforma yayın açılmıyor diye biliyorum.

Yetecektir diye tahmin ediyorum

Yeter hocam oynayacağınız oyun online ise biraz drop yaşayabilirsiniz ben 0.60 uploud ile witcher 3 yayını yapıyordum
8 uploudum var

Aynı anda iki farklı platforma yayın açılmıyor diye biliyorum.
açılıyor knk restram.io diye bir platfrom var onun sayesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeter hocam oynayacağınız oyun online ise biraz drop yaşayabilirsiniz ben 0.60 uploud ile witcher 3 yayını yapıyordum
valorant veya minecraft oynucam ping değerim 100 üstü olmassa iyi dir

Ustam açarsın gayet iyi uploudun çözünürlüğü 720pde 2 farklı yayın yaparsın

Onda mantık yanlış hatırlamıyorsam yayını restrama yapıyorsun o da twitche ve YouTube'a veriyor yani tek yayında ne internet kullanıyorsa 2-3-4 yayında da aynı interneti kullanıyor, tabi yanlış biliyor olabilirim detaylı bilgim yok.

Yetecektir diye tahmin ediyorum
eminmisiniz valorant veya minecraft oynucam oynayamıyacak kadar ping olmasın yeter

Onda mantık yanlış hatırlamıyorsam yayını restrama yapıyorsun o da twitche ve YouTube'a veriyor yani tek yayında ne internet kullanıyorsa 2-3-4 yayında da aynı interneti kullanıyor, tabi yanlış biliyor olabilirim detaylı bilgim yok.
eyw bilginiz içi çok işime yarıyacak
Ustam açarsın gayet iyi uploudun çözünürlüğü 720pde 2 farklı yayın yaparsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,424
Üyeler
184,450
Son üye
xByMoodx
Geri