İmkansız İnternet: Bı sal beniarkadaşlar bugün ilk yayınımı yaptım twitch de ama youtubede de yapmak istiyorum aynı anda hem twitch hemde youtubede yayın açsam üstüne online oyun oynasam sorun olurmu uploudum yeter mi ??
8 uploudum var
hz yasuo hem youtube hem twitch hemde dliveden açıyordu ??? :dAynı anda iki farklı platforma yayın açılmıyor diye biliyorum.
arkadaşlar bugün ilk yayınımı yaptım twitch de ama youtubede de yapmak istiyorum aynı anda hem twitch hemde youtubede yayın açsam üstüne online oyun oynasam sorun olurmu uploudum yeter mi ??
8 uploudum var
Açılıyor.Aynı anda iki farklı platforma yayın açılmıyor diye biliyorum.
açılıyor knk restram.io diye bir platfrom var onun sayesindeAynı anda iki farklı platforma yayın açılmıyor diye biliyorum.
valorant veya minecraft oynucam ping değerim 100 üstü olmassa iyi dirYeter hocam oynayacağınız oyun online ise biraz drop yaşayabilirsiniz ben 0.60 uploud ile witcher 3 yayını yapıyordum
hz yasuo hem youtube hem twitch hemde dliveden açıyordu ??? :d
Açılıyor.
Teşekkürler bilgi için, ben bilmiyordum.açılıyor knk restram.io diye bir platfrom var onun sayesinde
açılıyor knk restram.io diye bir platfrom var onun sayesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valorant veya minecraft oynucam ping değerim 100 üstü olmassa iyi dir
Onda mantık yanlış hatırlamıyorsam yayını restrama yapıyorsun o da twitche ve YouTube'a veriyor yani tek yayında ne internet kullanıyorsa 2-3-4 yayında da aynı interneti kullanıyor, tabi yanlış biliyor olabilirim detaylı bilgim yok.açılıyor knk restram.io diye bir platfrom var onun sayesinde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
valorant veya minecraft oynucam ping değerim 100 üstü olmassa iyi dir
Yetecektir diye tahmin ediyorum
eminmisiniz valorant veya minecraft oynucam oynayamıyacak kadar ping olmasın yeterYeter hocam oynayacağınız oyun online ise biraz drop yaşayabilirsiniz ben 0.60 uploud ile witcher 3 yayını yapıyordum
eyw bilginiz içi çok işime yarıyacakOnda mantık yanlış hatırlamıyorsam yayını restrama yapıyorsun o da twitche ve YouTube'a veriyor yani tek yayında ne internet kullanıyorsa 2-3-4 yayında da aynı interneti kullanıyor, tabi yanlış biliyor olabilirim detaylı bilgim yok.
Ustam açarsın gayet iyi uploudun çözünürlüğü 720pde 2 farklı yayın yaparsın