Okumalı,okumazsa da yöneticiler sert bir tavır koymalı.Millet kocaman kural yazısını okumuyor minicik yükselt yazısını mı okusun?
Okumalı,okumazsa da yöneticiler sert bir tavır koymalı.Millet kocaman kural yazısını okumuyor minicik yükselt yazısını mı okusun?
Koyuyorlar rapor edince anında siliniyor ve ceza alıyor.Okumalı,okumazsa da yöneticiler sert bir tavır koymalı.
Kesinlikle öğrenceklerini düşünmüyorum.Daha bir çok bunun gibi örnek var. Araştırmadan konu açanlar var. Sırf Abdullah abinin bilgisayar toplama videolarını izlese burada konu açmaz. Bu SSD sorunlu diyoruz. Adam bize "Ya sizde her SSD'ye böyle diyorsunuz." diye cevap veriyor. Düzelecek zamanla 2 ay oldu forum açılalı. Öğrenirler zamanla.
Denetim şart hocam ama @Mehmet Yılmaz hocam elinden geldiği kadar form ile ilgileniyor. Raporlayın. İleride oto denetim gelebilir.Kesinlikle öğrenceklerini düşünmüyorum.
Denetim şart!
Şuan hafif bir yazım hatalarını düzelten bir sistem var.Denetim şart hocam ama @Mehmet Yılmaz hocam elinden geldiği kadar form ile ilgileniyor. Raporlayın. İleride oto denetim gelebilir.
bununla alakalı uzunca bir öneri mesajı attım @Abdullah Hacıgül beye. Gördüğünden emin değilimÇok önemli bir noktaya değindiniz. Bence de belirli bir süre olmalı konu açmak için. Üst üste boş beleş konu açan çok kişi oluyor. Bunu daha çok yeni katılanlar yaptığı için rütbeye göre süre kısaltılabilir.
Çok fazla mesaj aldığı için görmesi zor. Mehmet Yılmaz hocam ilgileniyor bu tarz durumlarda. Ona mesaj atabilirsiniz.bununla alakalı uzunca bir öneri mesajı attım @Abdullah Hacıgül beye. Gördüğünden emin değilim
İletelim bakalım neler olacak, teşekkr ederimÇok fazla mesaj aldığı için görmesi zor. Mehmet Yılmaz hocam ilgileniyor bu tarz durumlarda. Ona mesaj atabilirsiniz.
Güzel fikir.Çok önemli bir noktaya değindiniz. Bence de belirli bir süre olmalı konu açmak için. Üst üste boş beleş konu açan çok kişi oluyor. Bunu daha çok yeni katılanlar yaptığı için rütbeye göre süre kısaltılabilir.