samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 550
Vodafonedayım Tekrar Vodafone geçiş kampanyasından yararlanmak için bimcelle geçip 1 hafta beklemek yeterli mi? Bu yöntemi kullanan var mı?
Detaylarını araştır bence, 1 hafta değil de en az 30 gün olabilir o iki operatör arası geçiş mevzusu.Vodafonedayım Tekrar Vodafone geçiş kampanyasından yararlanmak için bimcelle geçip 1 hafta beklemek yeterli mi? Bu yöntemi kullanan var mı?
90 gün süresi var nasıl yeterli diyebildiğiniz değişen bir şey mi oldu son zamanlardaYeterli.
90 gün süresi var hocamX firmadan Bimcelle hat taşıma talebi oluşturun. Bimcell hat aktif olduğu günün ertesi x firmaya hat taşıma talebi oluşturun. 1 hafta veya 90 gün diye bir süre yok. Ben dahil çalıştığım kurumda ki arkadaşlar her sene böyle yapıyoruz. En yakın yapan kişi 1 ay olmadı. Ceza da gelmedi. Cezayı ilk defa sizden duydum. Saygılarımla
yani nasıl yaptığınızı bilmiyorum lakin 90 gün kuralı her firmanın sitesinde de mevcut.Ben dahil çalıştığım kurumda ki arkadaşlar her sene böyle yapıyoruz
90 gün süresi var hocam
Hangi Durumlarda Numara Taşıma Talebim Geçersiz Sayılır?
Turkcell numara taşıma talebinizin hangi durumlarda reddedilebileceğini buradan öğrenebilirsiniz.www.turkcell.com.tr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yani nasıl yaptığınızı bilmiyorum lakin 90 gün kuralı her firmanın sitesinde de mevcut.