Yardım Aynı operatörün geçiş kampanyasından yararlanmak?

samuraikek

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
550
Vodafonedayım Tekrar Vodafone geçiş kampanyasından yararlanmak için bimcelle geçip 1 hafta beklemek yeterli mi? Bu yöntemi kullanan var mı?

Yeterli.

Vodafonedayım Tekrar Vodafone geçiş kampanyasından yararlanmak için bimcelle geçip 1 hafta beklemek yeterli mi? Bu yöntemi kullanan var mı?
Detaylarını araştır bence, 1 hafta değil de en az 30 gün olabilir o iki operatör arası geçiş mevzusu.
Benim aklımda öyle kalmış ama emin değilim.

Babam turkcelliydi, onu en ucuz faturalı vodafone tarifesine geçirdim. Vodafone geçişi tamamlandığı an (sim kartı aktif olduktan sonra) turkcell bayisinden istediğimiz tarifeye geçmiştik. Sonrasında vodafone websitesi üzerinden borcunu ödedim. (mesela geçtiğiniz tarife 20gb 200tl ise ve siz 10gb kullanırsanız 100tl fln ödersiniz.)

90 gün süresi var nasıl yeterli diyebildiğiniz değişen bir şey mi oldu son zamanlarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

90 gün dolmadan aynı operatöre tekrar taşıma yapılması halinde ceza uygulanıyordu en son değişmedi ise

İlk abonelik sözleşmesi üzerinden minimum 90 gün geçmemiş olması: Taşıma talebi bulunan numaraya ait ilk abonelik sözleşmesi ya da geri verme işlemi üzerinden minimum 90 gün geçmesi gerekmektedir. Müşterilere talebin ret edildiğine dair SMS ile bilgilendirme yapılır, talebini yeniden iletmek isteyen müşteriler, 90. günün sonunda yeniden taşıma işlemleri için başvurabilirler.

Operatör Değişikliği Kaç Ayda Bir Yapılır?

GSM operatörleri yeni müşteriler kazanmak için dönem dönem, yeni gelen kullanıcılara özel avantajlı kampanyalar oluşturabiliyor. Daha avantajlı seçeneklerle iletişim ihtiyaçlarını karşılamak isteyen kullanıcılar ise bu kampanyaları takip ederek gerekli durumlarda operatör değişikliği yolunu tercih edebiliyor. Operatör değişikliği yapmak isteyen kullanıcıların merak ettiği konulardan biri de bu işlemi ne kadar sıklıkta gerçekleştirebilecekleri oluyor. Peki operatör değişikliği kaç ayda bir yapılır? Yeni hat aldıktan sonra operatör yöntemi ile operatör değişikliği gerçekleştirmek için son numara taşıma işleminizin üzerinden en az 90 gün (3 ay) sürenin geçmiş olması gerekir. Eğer son 3 ay içerisinde numaranızı bir operatörden başka bir operatöre taşıdıysanız yeni bir operatör değişikliği yapmak için 90 günlük sürenin dolmasını beklemeniz gerekmektedir. Aynı zamanda bu süre dolmuş olsa bile operatör değişikliği yapmadan önce, varsa mevcut operatörünüzdeki taahhüt sürelerinizi de kontrol etmeniz gerekir. Çünkü taahhüt süreniz bitmeden operatör değişikliği yapmaya karar verirseniz, mevcut operatörünüzün taahhüt bozma yaptırımları ile karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle operatör değişikliği yapmadan önce taahhüt şartlarınızı incelemeniz ve konu ile ilgili operatörünüzden detaylı bilgi almanız gerekir.

X firmadan Bimcelle hat taşıma talebi oluşturun. Bimcell hat aktif olduğu günün ertesi x firmaya hat taşıma talebi oluşturun. 1 hafta veya 90 gün diye bir süre yok. Ben dahil çalıştığım kurumda ki arkadaşlar her sene böyle yapıyoruz. En yakın yapan kişi 1 ay olmadı. Ceza da gelmedi. Cezayı ilk defa sizden duydum. Saygılarımla

X firmadan Bimcelle hat taşıma talebi oluşturun. Bimcell hat aktif olduğu günün ertesi x firmaya hat taşıma talebi oluşturun. 1 hafta veya 90 gün diye bir süre yok. Ben dahil çalıştığım kurumda ki arkadaşlar her sene böyle yapıyoruz. En yakın yapan kişi 1 ay olmadı. Ceza da gelmedi. Cezayı ilk defa sizden duydum. Saygılarımla
90 gün süresi var hocam

Ben dahil çalıştığım kurumda ki arkadaşlar her sene böyle yapıyoruz
yani nasıl yaptığınızı bilmiyorum lakin 90 gün kuralı her firmanın sitesinde de mevcut.

3 ay falan geçmesi gerekiyor diye biliyorum bu süre az da olabilir

Yapıyoruz sorun olmuyor diyorum. Şirketlerin ne dediği önemli değil. İlgili yasa ne diyor o önemli

90 gün süresi var hocam

yani nasıl yaptığınızı bilmiyorum lakin 90 gün kuralı her firmanın sitesinde de mevcut.

Ekler

• Screenshot_2025-10-14-14-46-49-277_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2025-10-14-14-46-49-277_com.whatsapp.webp
    141.7 KB · Hit: 6
Geri