Neler Yeni

Ayrıştırıcı Din ve Siyaset Konulu Paylaşımların Yasaklanması

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Şaka yapmıştım ciddi cevap vermene gerek yoktu. İkinci o konuda yanlış yok. Hakaret ve saldırı yok. Normal.
Hakaret bulunuyor. Hakaret olmasa konunda zaten sorun yok da sen direkt hedef alarak yapıyorsun ve bu bir iki değil kankam. Bence bir tık daha dikkatli olsan, mesela bir partiye ve mensuplarına yobaz demesen( normalde bu forumda kaç kişi bu sözden uyarı aldı) daha iyi olur değil mi? Bence bı tarz konularda daha ayrıştırıcı dilden ziyade birleştirici diller kullanalım değil mi 🙌

mesut3467

80+ Bronze
Bozuk ve yobaz kelimeleri artık hakaret içermiyormuş demekki. Çünkü raporum reddedildi.

Ekler

• rapor.png
    rapor.png
    3.7 KB · Hit: 47

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hakaret bulunuyor. Hakaret olmasa konunda zaten sorun yok da sen direkt hedef alarak yapıyorsun ve bu bir iki değil kankam. Bence bir tık daha dikkatli olsan, mesela bir partiye ve mensuplarına yobaz demesen( normalde bu forumda kaç kişi bu sözden uyarı aldı) daha iyi olur değil mi? Bence bı tarz konularda daha ayrıştırıcı dilden ziyade birleştirici diller kullanalım değil mi 🙌
Yobaz sorun değildi. Bana çok kullandılar hep ret edildi.

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Konuyu okudum, sırf kaos oluşturmak için açmış arkadaş konuyu. Video zaten dünyanın en saçma videosu. Adamın sunduğu projeler birbirine denk değil bir kere. Ayrıca para verip oyuncu mu tutmuş ne yapmış bulmuş bikaç tane boş herif kendi gibi, hibritleri övüp hastaneyi gömdürmüş. Prim uğruna yapıldığı apaçık ortada. Adamın hal ve hareketleri zaten belli. Video troll, konuyu açan arkadaş daha da troll.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Siyaset Konularını Rahatsız Etmiyor Ama Din Konuları Açıcaklar İçin Mümkünse İslam.Tr'de Açın Tam Sizlik Yer.
Beni Gördüğüm Her Yerde Rahatsız Ediyor Dini Konu Açanları Görmemek İçin Engelliyorum Ama Oda Kafi Gelmiyor.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Konuyu okudum, sırf kaos oluşturmak için açmış arkadaş konuyu. Video zaten dünyanın en saçma videosu. Adamın sunduğu projeler birbirine denk değil bir kere. Ayrıca para verip oyuncu mu tutmuş ne yapmış bulmuş bikaç tane boş herif kendi gibi, hibritleri övüp hastaneyi gömdürmüş. Prim uğruna yapıldığı apaçık ortada. Adamın hal ve hareketleri zaten belli. Video troll, konuyu açan arkadaş daha da troll.
Şimdi bir yere değineceğim AKP li çaycı olacağım ama o kanal canlı yayın yapan tek kanal. Arif in trol olduğunu söylemeye gerek yok herhalde aynı kişiyi 3 farklı yerde kullanan arif i

mesut3467

80+ Bronze
Yani konu için en azından kaba ve agresif dilden uyarı alır diye düşünmüştüm. Ondanda red yiyince uzatmamaya karar verdim.

En azından benim gibi düşünen ve destekleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yazılan yazılar ve durum ortada lütfen bu tarz arkadaşlara prim vermeyin siyaset seçim zamanı yapılır. Din insanın kendi inancıdır, ister inanırsınız ister inanmazsınız. Sizi bir yola sokmaya çalışan ve fikir empoze etmeye çalışanlardan lütfen uzak durun. İyi forumlar.

Son düzenleme:

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Aw s... Here we go again...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şakasına yazdım sansürlü :D

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Şimdi bir yere değineceğim AKP li çaycı olacağım ama o kanal canlı yayın yapan tek kanal. Arif in trol olduğunu söylemeye gerek yok herhalde aynı kişiyi 3 farklı yerde kullanan arif i
Ben burda kimseyi bir yarış işine sokmuyorum. Arif ne alaka? Attığın video da tam kurgu belli. Hiçbir aklı başında insan hibrit ile hastane karşılaştırmasında hibriti seçmez, hiçbir aklı başında insan da ikisini karşılaştırmaz. Bomboş bir video. Kaos oluşturmak için çekilmiş ve kurgulanmış belli ki. Ayrıca canlı yayın olunca kurgu işlemiyor mu sanıyorsun? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten çok eksiksin siyaset tarafında bence.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Yobaz sorun değildi. Bana çok kullandılar hep ret edildi.
Bence sorun ama sen bilirsin. Amacım seni kırmak değil sadece bu gibi mevzuların ne sana ne de başkasına katkısının olmadığını bilmeni isterim. Eğer kırdıysam kusura bakma, iyi geceler kardeşim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bence sorun ama sen bilirsin. Amacım seni kırmak değil sadece bu gibi mevzuların ne sana ne de başkasına katkısının olmadığını bilmeni isterim. Eğer kırdıysam kusura bakma, iyi geceler kardeşim.
Yok abi kırılmadım kolay kırılan biri de değilim zaten. Sence sorun bence de sorun ama burda serbest olduğunu görünce ağzımı tutamadım.

Frxeon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Furkan Ayhan
Uygunsuz davranış
AK koyunların hepsini banlarsanız bu sorun tamamen çözülür. :)

Top Bottom