Şaka yapmıştım ciddi cevap vermene gerek yoktu. İkinci o konuda yanlış yok. Hakaret ve saldırı yok. Normal.Buradaki mevzu arkadaşlık ilişkisini aşıyor. Muhabbetimiz olması senin konundaki yanlışları örtmüyor.
Şaka yapmıştım ciddi cevap vermene gerek yoktu. İkinci o konuda yanlış yok. Hakaret ve saldırı yok. Normal.Buradaki mevzu arkadaşlık ilişkisini aşıyor. Muhabbetimiz olması senin konundaki yanlışları örtmüyor.
Hakaret bulunuyor. Hakaret olmasa konunda zaten sorun yok da sen direkt hedef alarak yapıyorsun ve bu bir iki değil kankam. Bence bir tık daha dikkatli olsan, mesela bir partiye ve mensuplarına yobaz demesen( normalde bu forumda kaç kişi bu sözden uyarı aldı) daha iyi olur değil mi? Bence bı tarz konularda daha ayrıştırıcı dilden ziyade birleştirici diller kullanalım değil miŞaka yapmıştım ciddi cevap vermene gerek yoktu. İkinci o konuda yanlış yok. Hakaret ve saldırı yok. Normal.
Yobaz sorun değildi. Bana çok kullandılar hep ret edildi.Hakaret bulunuyor. Hakaret olmasa konunda zaten sorun yok da sen direkt hedef alarak yapıyorsun ve bu bir iki değil kankam. Bence bir tık daha dikkatli olsan, mesela bir partiye ve mensuplarına yobaz demesen( normalde bu forumda kaç kişi bu sözden uyarı aldı) daha iyi olur değil mi? Bence bı tarz konularda daha ayrıştırıcı dilden ziyade birleştirici diller kullanalım değil mi
Şimdi bir yere değineceğim AKP li çaycı olacağım ama o kanal canlı yayın yapan tek kanal. Arif in trol olduğunu söylemeye gerek yok herhalde aynı kişiyi 3 farklı yerde kullanan arif iKonuyu okudum, sırf kaos oluşturmak için açmış arkadaş konuyu. Video zaten dünyanın en saçma videosu. Adamın sunduğu projeler birbirine denk değil bir kere. Ayrıca para verip oyuncu mu tutmuş ne yapmış bulmuş bikaç tane boş herif kendi gibi, hibritleri övüp hastaneyi gömdürmüş. Prim uğruna yapıldığı apaçık ortada. Adamın hal ve hareketleri zaten belli. Video troll, konuyu açan arkadaş daha da troll.
Ben burda kimseyi bir yarış işine sokmuyorum. Arif ne alaka? Attığın video da tam kurgu belli. Hiçbir aklı başında insan hibrit ile hastane karşılaştırmasında hibriti seçmez, hiçbir aklı başında insan da ikisini karşılaştırmaz. Bomboş bir video. Kaos oluşturmak için çekilmiş ve kurgulanmış belli ki. Ayrıca canlı yayın olunca kurgu işlemiyor mu sanıyorsun? Kaç yaşındasın bilmiyorum ama gerçekten çok eksiksin siyaset tarafında bence.Şimdi bir yere değineceğim AKP li çaycı olacağım ama o kanal canlı yayın yapan tek kanal. Arif in trol olduğunu söylemeye gerek yok herhalde aynı kişiyi 3 farklı yerde kullanan arif i
Bence sorun ama sen bilirsin. Amacım seni kırmak değil sadece bu gibi mevzuların ne sana ne de başkasına katkısının olmadığını bilmeni isterim. Eğer kırdıysam kusura bakma, iyi geceler kardeşim.Yobaz sorun değildi. Bana çok kullandılar hep ret edildi.
Yok abi kırılmadım kolay kırılan biri de değilim zaten. Sence sorun bence de sorun ama burda serbest olduğunu görünce ağzımı tutamadım.Bence sorun ama sen bilirsin. Amacım seni kırmak değil sadece bu gibi mevzuların ne sana ne de başkasına katkısının olmadığını bilmeni isterim. Eğer kırdıysam kusura bakma, iyi geceler kardeşim.