Neler Yeni

Ayt matematik 5-10 Net için Kolay konu önerileri

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Ayetullah Taylan
Hocam peki dediğiniz konu bir biri ile bağlantılımı mesela limit öğrenmek için başka hangi konuyu öğrenmemiz gerek yoksa konu ile bağımsızmı
Ayt matematiğin temellerinden biri parabol. Grafikleri öğrenmeden ayt yapılmaz diyorlar fonksiyon ve parabolu adam gibi çalışırsan çoğu konuyu zorlanmadan öğrenirsin limiti yaparsın çokta zor bir konu değil. 2. Der denklemler bildiğin carpanlara ayırma bir kaç özelliği var o kadar. Log ve dizi için o konuları öğrenmen yeter. İlk 10 soru zaten tyt gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
Ayt matematiğin temellerinden biri parabol. Grafikleri öğrenmeden ayt yapılmaz diyorlar fonksiyon ve parabolu adam gibi çalışırsan çoğu konuyu zorlanmadan öğrenirsin limiti yaparsın çokta zor bir konu değil. 2. Der denklemler bildiğin carpanlara ayırma bir kaç özelliği var o kadar. Log ve dizi için o konuları öğrenmen yeter. İlk 10 soru zaten tyt gibi
Hocam rica etsem çalışacağım konuları sırayla Söylermisiniz

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
331
İsim
Ayetullah Taylan

sirefeee

80+ Bronze
Polinom Parabol fonksiyon uygulamaları çalışmak istiyorum sizce bana bunlar istediğim netleri kazandırırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki bunlar bir biri ile bağlantılımı mesela diziler veya logaritma çalışmak için önceden ne bilmemiz lazım sonuçta konu eleyeceğim için bunları söylüyorum
2. Dereceden Denklem logaritma için dizi için aritmetik

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Polinom Parabol fonksiyon uygulamaları çalışmak istiyorum sizce bana bunlar istediğim netleri kazandırırmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam peki bunlar bir biri ile bağlantılımı mesela diziler veya logaritma çalışmak için önceden ne bilmemiz lazım sonuçta konu eleyeceğim için bunları söylüyorum
ikinci dereceden için çarpanlara ayırma logaritam için üslü sayılar diziler için bir şeye gerek yok.

Ensar1453

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
289
İsim
EnsarTelli
En kolay net getirecekler ayt ilk 10 soru ordan 5 net çıkarsan 2. Derece denklemler kolay konu parabol bazılarına çok zor bazılarına kolay geliyor ben çok zorlanmıştım. Diziler ve logaritma dan çıkarırsın 2 net son olarak limit
limit yapan türevde yapar
türev yapanda intergral yapar bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kadir
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,661