Neler Yeni

Yardım Az önce wattman hatası aldım ciddi bir şey olmuş mudur?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldım bu sistemi şimdiye kadar elektrik kesintileri hariç hiç wattman hatası almamıştım.
bu gün az önce bluestacksı açtım yükleme ekranı doldu tam whatsapp açılıyordu ki ekran dondu 3-4 saniyeliğine bluestacks kapandı ve wattman hatası verdi. bu aralar elektrikte biraz sıkıntı var arada lamba böyle milisaniyelik gidip geliyor kar yağışı başladığından beri. ayrıca 2 aydır hiç windows güncellemesi yapmamıştım 2 aydır ilk defa dün windows güncellemesi geldi ve onda da wattman aldım umarım bu yüzden almışımdır :( son olarak bir de bu hafta driver güncellemesi yaptım ondan önce hep aynı driverı kullanıyordum.
sizce ciddi bir şey var mıdır? korkmalımıyım?

Son düzenleme:

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
merhaba arkadaşlar 2 ay önce aldım bu sistemi şimdiye kadar elektrik kesintileri hariç hiç wattman hatası almamıştım.
bu gün az önce bluestacksı açtım yükleme ekranı doldu tam whatsapp açılıyordu ki ekran dondu 3-4 saniyeliğine bluestacks kapandı ve wattman hatası verdi. bu aralar elektrikte biraz sıkıntı var arada lamba böyle milisaniyelik gidip geliyor kar yağışı başladığından beri.
sizce ciddi bir şey var mıdır? korkmalımıyım?
Sorun olmaz.

şahin doğan

80+ Platinum
wattman hatası tam olarak nedir ?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Voltaj dalgalanması oluyor, ampulün ışığı dalgalanıyorsa.

NSCLKKL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
ns clkkl
bişi olmao bendede oluo arada bi

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@MisakiTaro hocam çok korkuyorum cevap verin yahu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Voltaj dalgalanması oluyor, ampulün ışığı dalgalanıyorsa.
Evet son 1 haftadır bir dalgalanma mevcut ne yapmalıyım?

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam ekran kartına zarar gelmiyor bildiğim kadarıyla. Bende RX 570 4GB modeli var 20.11.2 WHQL driverını indirdim o zamandan beri wattman almadım daha. Siz de deneyebilirsiniz.

39121

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Korkma bir şey olmaz.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@MisakiTaro hocam çok korkuyorum cevap verin yahu

Evet son 1 haftadır bir dalgalanma mevcut ne yapmalıyım?
Elektrik sağlayıcınızı arayın, mesela bizimki AYDEM. Aradıktan sonra sorununuzu dile getirin, mahalleden 2 3 farklı kişi ararsa sorununuzu daha hızlı çözüyorlar.
O santralde ayarlama yapıyorlar ve sorununuz düzeliyor, babamda bu işlerin içinde oradan biliyorum.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Korkma bir şey olmaz.
Öyle mi diyorsunuz?
Vallahi pcyi ilk aldığımda kargo gelene kadar okudukça deliriyordum bu sorun yüzünde. PC geldi hiç hata almadım dedim oh çok şükür ama bu gün bu hatayı alınca çok korktum

Elektrik sağlayıcınızı arayın, mesela bizimki AYDEM. Aradıktan sonra sorununuzu dile getirin, mahalleden 2 3 farklı kişi ararsa sorununuzu daha hızlı çözüyorlar.
O santralde ayarlama yapıyorlar ve sorununuz düzeliyor, babamda bu işlerin içinde oradan biliyorum.
Bu bir defa daha bizim başımıza geldi aşağıdaki elektrik saati bozulmuş ve kablolar birbirine temas etmiş evdeki tüm aletler yanmıştı o yüzden korkuyorum biraz da

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öyle mi diyorsunuz?
Vallahi pcyi ilk aldığımda kargo gelene kadar okudukça deliriyordum bu sorun yüzünde. PC geldi hiç hata almadım dedim oh çok şükür ama bu gün bu hatayı alınca çok korktum

Bu bir defa daha bizim başımıza geldi aşağıdaki elektrik saati bozulmuş ve kablolar birbirine temas etmiş evdeki tüm aletler yanmıştı o yüzden korkuyorum biraz da
Benim de bir tanıdığım bu wattman hatası yüzünden COD'a giremiyor, ne kadar sürücü sorunları düzeltilmiş deselerde benim hala önyargım var.

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benim de bir tanıdığım bu wattman hatası yüzünden COD'a giremiyor, ne kadar sürücü sorunları düzeltilmiş deselerde benim hala önyargım var.
İşte bu yüzden korkuyorum bir şey olmasından :(
Çok geç ulaştım erken kaybetmek istemiyorum :(

Top Bottom