Neler Yeni

Az Önce Spora Yazıldım Birkaç Sorum Var

ahenk'

80+ Silver
Yaklaşık 2 dk önce spora yazıldım arkadaşlar sayesinde. Yazın barda çalışacağım ve biraz vücudum otursun istiyorum. 2 ay gibi bir süre yapmayı planlıyorum ve birkaç sorum var:

1- Kaydı yapan abi: Yarın ücreti getirirsin başlarsın abicim, spor kıyafetlerini de alırsın dedi. Spor kıyafetleri ne oluyor tam olarak ve nereden temin edebilirim ?

2- Ev yemeği ve kuruyemişlerle birlikte yürütülür mü bu iş ?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
Yaklaşık 2 dk önce spora yazıldım arkadaşlar sayesinde. Yazın barda çalışacağım ve biraz vücudum otursun istiyorum. 2 ay gibi bir süre yapmayı planlıyorum ve birkaç sorum var:

1- Kaydı yapan abi: Yarın ücreti getirirsin başlarsın abicim, spor kıyafetlerini de alırsın dedi. Spor kıyafetleri ne oluyor tam olarak ve nereden temin edebilirim ?

Spor kıyafetleri = eşofmandır.

Ev yemeğinde dikkatli beslenirsen sorun olmaz ama protein odaklanmalısın

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
-Sade yemek yeme biçimiyle olmaz biraz daha fazla protein ve karbonhidrat almalısın.

-Spor kıyafetlerine fazla takılma eşofman,şort tişört al geç fazlasına ayrıntısına gerek yok.

-Kilonu ve boyunu bilmeden bir şey söyleyemeyiz.

ahenk'

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
-Sade yemek yeme biçimiyle olmaz biraz daha fazla protein ve karbonhidrat almalısın.

-Spor kıyafetlerine fazla takılma eşofman,şort tişört al geç fazlasına ayrıntısına gerek yok.

Kilo: 60
Boy: 179
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ustam kot ceket + pantolon girdim salona anlayamadım işte kıyafet mevzusunu sağol :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
mehmet türk
Genelde yeni başlayanların hevesini kursağında bırakacak bir sürü şey söylerler insan daha spor yapmadan spordan soğur.2 ay diye bir kısıtlama getirmeyin hocam kendinize, spor salonunda 2 ay dolunca bırakırsanız mutlaka evde devam edin.Yaklaşık 6-8 ayda vücut gelişime geçmeye başlayacaktır.Ve bu ilk başlangıçta size ''onu yeme, bunu içme, şundan şu kadar gram al'' gibi saçma sapan bir sürü şey söyleyecekler kulak asmayın.Ev yemeği ile spor yapılır yeter ki amacınız vücudu fit ve dinamik tutmak olsun.

Semihhh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Semih
Kilo: 60
Boy: 179

Ustam kot ceket + pantolon girdim salona anlayamadım işte kıyafet mevzusunu sağol :)
2 ay sıkı çalışmayla fiziğini düzeltebilirsin fakat kilona bakılırsa bol bol yemek yemen lazım.
Proteini, Karbonhidratı ve vitaminleri besinlerden almanı tavsiye ederim ilaç veya protein tozunu zorunda kalmadıkça kullanmamanı öneririm.
2 ay sonra boydan gelir mi ;)

Genelde yeni başlayanların hevesini kursağında bırakacak bir sürü şey söylerler insan daha spor yapmadan spordan soğur.2 ay diye bir kısıtlama getirmeyin hocam kendinize, spor salonunda 2 ay dolunca bırakırsanız mutlaka evde devam edin.Yaklaşık 6-8 ayda vücut gelişime geçmeye başlayacaktır.Ve bu ilk başlangıçta size ''onu yeme, bunu içme, şundan şu kadar gram al'' gibi saçma sapan bir sürü şey söyleyecekler kulak asmayın.Ev yemeği ile spor yapılır yeter ki amacınız vücudu fit ve dinamik tutmak olsun.
Kendimde denedim gördüm genelde ya 2 ay gider bırakırım veya spor olsun diye gidiyorum diyen insanlar genelde gelişme gördüğünde işini gücünü bırakıp spor yapmaya başlıyorlar.
Ben zargananın tekiydim kendimi savunabileyim diye boksa başladım 2 yıldır lisanssız spor yapıyorum, başkasının vereceği motivasyona ihtiyaç duymuyorum kendi çapında bir motivasyon oluyor zaten yeterince.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Beslenme ve gıda tavsiye gerekli olabilir protein alman gerekir ben salona gitmeden evde yapıyorum karın kaslarım belirgin şuanda şekerli ve asitli gıdalardan uzak dur sağlıklı yağlar gıdalar tüket zaten gerisi gelir

lcecube

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Gürol kara
Son düzenleme:

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Spor kıyafeti dediği normal bildiğin kıyafet terleyeceğin için daha az kalın olanlardan alırsın.2 ayda pek bir şey bekleme ha böyle her gün full body 2-3 saat çalışır yemeğede dikkat edersen yine bir tık daha fazla gelişirsin.

Logithx

80+ Bronze
Kilona bakılırsa normal şartlarda kilo alaman birisin benim gibi bende öyleydim yesemde yemesemde aynı kilomda kalırdım sporla kilo almaya başladım aşağı yukarı 10 senedirde yapıyorum 2 ay içinde vücudunu toparlaman için iyi beslenip iyi çalışman gerekli ama bıraktığında tekrar çabuk bir şekilde kilo ve kas kaybı yaşayabilirsin genelde şöyle bir durum var burda senin için konuşmuyorum etrafımda gördüğüm kişilşerden bahsediyorum salona geliyorlar 2 - 3 ay düzensiz çalışıyorlar düzensiz besleniyorlar aynanın karşısında bakıyorlar değişen bir şey yok bırakıyorlar bu spordan kolayca vazgeçme sebebi bu ama 5 - 6 ay bu sporu yapıp vücudundaki değişimi görenler bu sporu bırakmıyor anlayacağın bence bir süreliğine yapma hayatının içerisinde olsun kendine bir hedef koy seneye bugün nasıl olacağım..

ahenk'

80+ Silver
Kilona bakılırsa normal şartlarda kilo alaman birisin benim gibi bende öyleydim yesemde yemesemde aynı kilomda kalırdım sporla kilo almaya başladım aşağı yukarı 10 senedirde yapıyorum 2 ay içinde vücudunu toparlaman için iyi beslenip iyi çalışman gerekli ama bıraktığında tekrar çabuk bir şekilde kilo ve kas kaybı yaşayabilirsin genelde şöyle bir durum var burda senin için konuşmuyorum etrafımda gördüğüm kişilşerden bahsediyorum salona geliyorlar 2 - 3 ay düzensiz çalışıyorlar düzensiz besleniyorlar aynanın karşısında bakıyorlar değişen bir şey yok bırakıyorlar bu spordan kolayca vazgeçme sebebi bu ama 5 - 6 ay bu sporu yapıp vücudundaki değişimi görenler bu sporu bırakmıyor anlayacağın bence bir süreliğine yapma hayatının içerisinde olsun kendine bir hedef koy seneye bugün nasıl olacağım..
Hocam devamlı olarak yapmayı düşünüyorum. Yazın işten arta kalan zamanlarda da yapabilirim zorladım şartları.

Onun dışında kafama şu soru takılıyor sporla alakalı: Hiç mi asitli içecekler içmice'z abi hayatımızın geri kalanında ? Veya abur cubur kökten mi kesicez ?

Top Bottom