Kullandığım mousepad biraz zedelendi. Razer baskı vs. mousepadler dışında tüm önerilere açığım.
Hocam alaksız ama bu güzel mi yani kaliteli midir acaba birde speed mousepad midir ?Bu modele bakabilirsin bunun yerine normal Qck modelleri var steelseries in onlara bakabilirsin![]()
SteelSeries Qck Edge Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Qck Edge Medium Gaming Mousepad - Oyun Sensörleri İçin Optimize Edilmiştir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben normal Qck Large modelini aldim dün kaliteliydi kaymasi güzel doku hissi güzelHocam alaksız ama bu güzel mi yani kaliteli midir acaba birde speed mousepad midir ?
Ben normal Qck Large modelini aldim dün kaliteliydi kaymasi güzel doku hissi güzelHocam alaksız ama bu güzel mi yani kaliteli midir acaba birde speed mousepad midir ?
Hımm ama biraz bütçe aşıyor işte large modeli yakında bende mousepad alıcam 50 tl lik bişey bakıyordumdaBen normal Qck Large modelini aldim dün kaliteliydi kaymasi güzel doku hissi güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben normal Qck Large modelini aldim dün kaliteliydi kaymasi güzel doku hissi güzel
Large modelini aldim ama büyük geldi bana Mediumda bakılabilir benceHımm ama biraz bütçe aşıyor işte large modeli yakında bende mousepad alıcam 50 TL lik bişey bakıyordumda
Xrades ürünleri alınabilir genel olarak memnuniyeti iyi derecede200 TL bütçeye çıkılması durumunda masayı kaplayacak öneriniz var m?
Hocam zaten attığınız mediumda small var mıdır acabaLarge modelini aldim ama büyük geldi bana Mediumda bakılabilir bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xrades ürünleri alınabilir genel olarak memnuniyeti iyi derecede
Hocam zaten attığınız mediumda small var mıdır acaba
Miniği bile 80 lira ise ben anca sadece mouseun altına koyulacak alırım![]()
SteelSeries QcK Mini Mouse Pad Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SteelSeries QcK Mini Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! SteelSeries QcK Mini Mouse Pad özelliklerini incele, 289,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Trendyol 50 lira kupon ile aldim ben böyle şeyleri değerlendirebilirsinMiniği bile 80 lira ise ben anca sadece mouseun altına koyulacak alırım