Neler Yeni

Azure İle Etherium Mining Mantıklı Mı ?

LynxE

80+ Bronze
Microsoft Azure'nin Deneme Hesabıyla Sanal Makinelerle 1 ay boyunca Etherium Mining yapmak verimli olur mu ?

(Azure GPU Serisi Nvdia Tesla Kartlar)

Son düzenleme:

LynxE

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanıltmak istemem ama sanırım işlemciye büyük ısınma ve başka sıkıntılar veriyormuş, ama dediğim gibi sadece duyumum budur.
Yanlış anladın sanırım.Mining'i kendi bilgisayarımda değil sanal makinelerle yapmaktan söz ediyorum,verimli olurmu onu öğrenmek istiyorum.

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Yanıltmak istemem ama sanırım işlemciye büyük ısınma ve başka sıkıntılar veriyormuş, ama dediğim gibi sadece duyumum budur.
Bilgin yoksa konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

Microsoft Azure'nin Deneme Hesabıyla Sanal Makinelerle 1 ay boyunca Etherium Mining yapmak verimli olur mu ?

(Azure GPU Serisi Nvdia Tesla Kartlar)
4 tane batch hesabı kurup ortalama günde 1 dolar ile 2 dolar arasında kazaç sağlamanız mümkündür.
Yani oldukça az.

kagans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kagan Sungur
Bilgin yoksa konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

4 tane batch hesabı kurup ortalama günde 1 dolar ile 2 dolar arasında kazaç sağlamanız mümkündür.
Yani oldukça az.
Kardeşim neticesinde harikulade zarar eder. Sanırım sanal makine kullanırken işlemciden yemiyormuş. Ben işlemciden yiyor zannediyordum.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yasak diye hatırlıyorum. Birkaç ay Azure'yi bug ile kullanmıştım (mining yapmadım) sorduğumda arkadaşım söylemişti. Anlaşmada olması lazım. Öyle olsa herkes parasını çıkartmaz mı?

Top Bottom