zorlu123123
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
paşam adamın cc çevirmesi ile benim çıkarım ne usta olsam çevir derim para kazanma potansiyelimiz olur forumdakilerden benim yada bizim gibilerin çıkarın ne sence şuan ? ceza yiyeninden tut sorun yaşayanları söyledik 25 iq isen baştan söyle benim ve bizim gibilerin bundan çıkarı ne polis değilim motor ustası değilim ? basit soru yani çıkarımız neUlan harbiden iyi güldürdün he yıllardır Ankara'nın göbeğinde kuryelik yaparım daha bugüne kadar ne benim ne de kurye bir arkadaşımın böyle bir şeye maruz kaldığını görmedim eğer polis cidden bunlara kadar bakmışsa kendinizde bir şeyler arayın motorda değil.
İçeriden bilgi mi geldi derinsin herhalde kafana göre yasanın ne zaman geleceğini biliyorsan.
İstanbul'da yaşasam orda da sürerim ama Ankara'dayım yıllardır Kızılay'da Çankaya'da Keçiören'de kuryelik yaptım yapmaya da devam ediyorum hiç bir halt da olmadı ama 150 değil 125 sana uyar mı?
Neredeyse her hafta işim polislerle geçiyor gel sana gezdireyim Ankara'yı bakalım 1 günde kaç polise denk geliyoruz.
O zamanlar sadece B ehliyetim olduğu için kendi ellerimle aldığım ilk 50cc motoru 80'e yükseltip 1 sene kuryelik yaptım atta ufak at bari. Harbiden bilmeyen birisi olsak bizi keklemeye çalışacak
Eğer olur da birinden ders almam gerekirse sen listenin son sırasında bile olma mümkünse benden uzak Allah'a yakın. Sırf şurada yazdığın 4-5 cümlede bile bir sürü yanlış ve hata var. Sana tavsiyem önce kendini eğitmek için bir akıl danışanı bul![]()