50cc ye kadar sürebiliyosun 125 cc için ekstra kurs gerekiyorHocam b sınıfı ehliyetim var alalı 1 ay oluyor. Hakkında araştırmama göre 2 yıllık tecrübe varsa a1 sınıfü 125 cc sürülebiliyormus. Bu şekilde kullanan var mı. Acaba şuan 125 cc sürsem sıkıntı çıkar mı.
ama şöyle yaparsın tk03 gibi 50cc kayıtlı 125cc motorlardan alırsın50cc ye kadar sürebiliyosun 125 cc için ekstra kurs gerekiyor
Eyw hocam tk03 le idare edecem şimdilik sanırım. 125 cc direk alabiliyorsam alacaktim. 2 seneyede zaten araba alırım gibi.50cc ye kadar sürebiliyosun 125 cc için ekstra kurs gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama şöyle yaparsın tk03 gibi 50cc kayıtlı 125cc motorlardan alırsın
tk03 parçaları çok dayanıklı değil hocam ama gidişat motorda seni yarı yolda bırakmazEyw hocam tk03 le idare edecem şimdilik sanırım. 125 cc direk alabiliyorsam alacaktim. 2 seneyede zaten araba alırım gibi.
Bu garantiyi fabrika bile veremiyor, böyle söyleme. Çin mallarının hepsinin yolda bırakma ihtimali diğer motorlara göre çok daha yüksek.gidişat motorda seni yarı yolda bırakmaz
Acaba şuan 125 cc sürsem sıkıntı çıkar mı.
genel olarak üzmeyen bir motor demek istemiştim reis düzgün kullanırsanBu garantiyi fabrika bile veremiyor, böyle söyleme. Çin mallarının hepsinin yolda bırakma ihtimali diğer motorlara göre çok daha yüksek.
125cc için kurs ücreti, sınavı vs gerekiyor, sonrasında ehliyetinin çipine de A1 eklenmiş olması gerekiyor. Bunları yapmadan sadece ruhsatta 50cc geçen motorları sürebilirsin.