Z Zivagus 80+ Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 27 Reaksiyon skoru 6 17 Haziran 2020 #1 merhaba arkadaşlar, başlıktaki anakartı sipariş ettim incehesap sitesinden, bios güncel olarak mı gelir sizce yoksa kendim güncellemem mi gerekecek? çok teşekkürler şimdiden
merhaba arkadaşlar, başlıktaki anakartı sipariş ettim incehesap sitesinden, bios güncel olarak mı gelir sizce yoksa kendim güncellemem mi gerekecek? çok teşekkürler şimdiden
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Reaksiyon skoru 38,617 17 Haziran 2020 #2 Sonunda MAX ibaresi olan MSI anakartlar doğrudan Ryzen 3000 serisini desteklerler, BIOS güncellemesi yapmanıza gerek yok.
Sonunda MAX ibaresi olan MSI anakartlar doğrudan Ryzen 3000 serisini desteklerler, BIOS güncellemesi yapmanıza gerek yok.
Çakıcı 80+ Bronze Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1,688 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 682 17 Haziran 2020 #3 Zivagus yazmış: merhaba arkadaşlar, başlıktaki anakartı sipariş ettim incehesap sitesinden, bios güncel olarak mı gelir sizce yoksa kendim güncellemem mi gerekecek? çok teşekkürler şimdiden Devamı için tıklayın... Sonradan mutlaka güncelle ama, beta varsa beta yı yükleme.
Zivagus yazmış: merhaba arkadaşlar, başlıktaki anakartı sipariş ettim incehesap sitesinden, bios güncel olarak mı gelir sizce yoksa kendim güncellemem mi gerekecek? çok teşekkürler şimdiden Devamı için tıklayın... Sonradan mutlaka güncelle ama, beta varsa beta yı yükleme.