Sorun burada yanıtlandı zaten farklı bir konu aç sorunun neyse anlatamıyorsun.sorumun bios update ile hiçbir alakası yok boş yorum yapmak için yazıyorsun .
Sorun burada yanıtlandı zaten farklı bir konu aç sorunun neyse anlatamıyorsun.sorumun bios update ile hiçbir alakası yok boş yorum yapmak için yazıyorsun .
F60 C bios sürümünde 5000 serisi amd desteklenip desteklenmediğiini soruyorum sen diyorsun ki bios update et hangi soruyu cevapladın dostum??Sorun burada yanıtlandı zaten farklı bir konu aç sorunun neyse anlatamıyorsun.
Alıntıyı görüntüle
Zahmet edip anakartın CPU Support listesinde R5 5600'ü bulursan yanında çalışması için en az şu sürüm lazım diye yazıyor.F60 C bios sürümünde 5000 serisi amd desteklenip desteklenmediğiini soruyorum sen diyorsun ki bios update et hangi soruyu cevapladın dostum??
güzel kumar oynama vakti.Zahmet edip anakartın CPU Support listesinde R5 5600'ü bulursan yanında çalışması için en az şu sürüm lazım diye yazıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
F62 sürümü lazımmış, sendeki ile olmaz güncelleme yapman lazım
Elektrik gitmesi dışında sıkıntı olmaz. Elektrik giderse de bios çipini söküp dışarıda bios yazdırmak gerekir. Kumar ama ucuz kumar sıkıntı olmazgüzel kumar oynama vakti.
garantisi olsa kumarı oynardım da işlemciyi alam da ozaman kumara girerim.Elektrik gitmesi dışında sıkıntı olmaz. Elektrik giderse de bios çipini söküp dışarıda bios yazdırmak gerekir. Kumar ama ucuz kumar sıkıntı olmaz