B450 MSI Anakart Ethernet hatası

Fresh9919

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
46
Merhaba herkese bende B450 tomahawk II VAR formattan sonra Ethernet girişi çalışmadı birkaç driver denedim fakat çalışmadı wifi çubuğu taktım driver iki ordan kurmaya çalışıyorum fakat sürekli hata veriyor nasıl düzeltebilir ı'm USB lerde çalışıyor fakat USB aygıtı tanınmadı diyor bütün driverlerini nasıl düzeltirim teşekkür ederim şimdiden herkese.

Merhaba herkese bende B450 tomahawk II VAR formattan sonra Ethernet girişi çalışmadı birkaç driver denedim fakat çalışmadı wifi çubuğu taktım driver iki ordan kurmaya çalışıyorum fakat sürekli hata veriyor nasıl düzeltebilir ı'm USB lerde çalışıyor fakat USB aygıtı tanınmadı diyor bütün driverlerini nasıl düzeltirim teşekkür ederim şimdiden herkese.
BIOS olarak son sürüm mü yüklü? Buradan (https://www.amd.com/en/support/downloads/drivers.html/chipsets/am4/b450.html) AMD Chipset Drivers yazanı indirip kur bakalım.
LAN sürücüsü olarakta bunu dene bakalım. https://download.msi.com/dvr_exe/mb/realtek_pcielan_w11.zip

Ekler

• IMG_20250719_201625.webp
    IMG_20250719_201625.webp
    1,017.1 KB · Hit: 6
BIOS'u güncelledin mi?

BIOS'u güncelledin mi?
güncelledim son sürümünü attım zaten biostan önce çalışıyordu şimdi çalışmıyor
flaşa attım bisouattım son sürüm olarak önceden ssd yi de görmüyordu şimdi görüyor
uzak bağlantı veripte düzelltirecebilecemiz birisi var mı forumumuzda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BIOS'u güncelledin mi?
işlemci ryzen 5 5600x ekran kartı: rtx3070 8gb oyunlarda donma kasma yok ama sadece ethernet ve usb girişlerinde sorun var

güncelledim son sürümünü attım zaten biostan önce çalışıyordu şimdi çalışmıyor
flaşa attım bisouattım son sürüm olarak önceden ssd yi de görmüyordu şimdi görüyor
uzak bağlantı veripte düzelltirecebilecemiz birisi var mı forumumuzda
BIOS'a girip F7 tuşu ile Advanced Mode geçip Settings butonuna tıklar mısın? Orada Boot olacak. Oranın fotoğrafını çekip atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,916
Üyeler
183,187
Son üye
Emir.tk
Geri