Tomahawk max bakArkadaşlar bu anakart alınır mı mantıklı mı sizce ?
Daha uygun vrm soğutma yönünden iyitomahawk max daha mı iyi
ya hazır sistem oldugu için dışardan alamıyorum /: plus 2 verdiğim paraya değer mi pekiAnakart bu sanırım.
Pek bilgi yok hakkında fakat VRM tasarımı TUF pro S ile aynı duruyor.Asus TUF Gaming B450-PLUS II AMD B450 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus TUF Gaming B450-PLUS II AMD B450 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Daha ucuz.Asus TUF Gaming B450M-Pro S Anakart Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Asus TUF Gaming B450M-Pro S Anakart en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Asus TUF Gaming B450M-Pro S Anakart incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
VRM tasarımı tuf pro s ile aynı ise evet. hazır sistem hangisi?ya hazır sistem oldugu için dışardan alamıyorum /: plus 2 verdiğim paraya değer mi peki
alınır ama yerinde olsam tuf/tomahawk/s2h bakardımArkadaşlar bu anakart alınır mı mantıklı mı sizce ?
Hocam bisey sorucam 6700xt ekran kartı düşünüyorum da onda bi teknoloji varmış fps ı 10 fps falan arttın b450 anakartlarda kullanılmiyormus sırf bu teknolojiden yararlanabilmek icin b550 almaya değer miHocam aykut uç yiyo.
Alınabilir.