ugurcantekin
80+
- Reaksiyon skoru
- 78
- Konu Sahibi Konu Sahibi
@mustafakoras dayımla işlemci kullanımını %50'lere indirdik.4.8 Ghz'ye yükselttik116W - 75A - 107A
Anakart gruptan ayrıldı![]()

@mustafakoras dayımla işlemci kullanımını %50'lere indirdik.4.8 Ghz'ye yükselttik116W - 75A - 107A
Anakart gruptan ayrıldı![]()
ağzı olan konuşuyor işte milletin ağzı torba değilki büzelim@mustafakoras dayımla işlemci kullanımını %50'lere indirdik.4.8 Ghz'ye yükselttik![]()
evet +200 verdik cpu overdrive max a curve optimizer alcore negative 10 verdikpbo + co ile 4850mhz çıkabilirsin, 4850mhz ve yukarısınıa static overclock ile çıkarsın.
Nasıl yaparım bende 5600 kullanıyorum uygulama mı var tek tık OC için?Otomatik hız aşırtma ayarı var hocam. Bendeki 5600G bile stock soğutucu ile 4.3 4.4 ghx leri görüyor
takozsa eğer x işlemci bile olsa işlemciyi yakarsınız üstüne anakartta çok üst düzey bir şey değil çabuk yakarsın4.8-4.9 lara çıkartır mı anakart hocam yakmadan? işlemci X zatende de anakarttan korkuyorum yanar falan diye
Hocam hiç mi elverişli değil 4.5 içinde mi? ulan var ya ben çok cahillik ettim bu anakartı alarak overlock bile yapamıyorum.
Farkı nedir?allcore yerine percore densen daha iyi olur
Kule tipi var dostum bende stock kullanılmaz zaten.71-72 gördü max cpu.R 5600 asus b450 mk 2 ile biostan 4.4 ghz de kullaniyorum. Kule tipi soğutucu ile. Stok sogutucu ile sicakliklar yüksek oluyor bilgine.
@mustafakoras üstad burada tek tık olayı gibi bir şey sadece 1 saat yarım saatini ayır adama cpu kullanımın %90'larda geziyorsa %100'lerde ise düşürebiliyoruz ve stabil ayarı bulabiliyoruz temiz.Nasıl yaparım bende 5600 kullanıyorum uygulama mı var tek tık OC için?
ee hocam yaptık şuan bir sorun teşkil eder mi? 2 saar RDR2 oyun testi yaptım fena değildi.takozsa eğer x işlemci bile olsa işlemciyi yakarsınız üstüne anakartta çok üst düzey bir şey değil çabuk yakarsın
Nasıl yaparım bende 5600 kullanıyorum uygulama mı var tek tık OC için?
sıcaklıklar falan iyi ve çökme olmadıysa sorun yok bende overclocklu kullanıyorum takoz olsa benim işlemcide 80 dereceleri görürdü rahat oc ile ben kur macun stok fanla 70 dereceyi bile görmedim max 67Farkı nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kule tipi var dostum bende stock kullanılmaz zaten.71-72 gördü max cpu.
@mustafakoras üstad burada tek tık olayı gibi bir şey sadece 1 saat yarım saatini ayır adama cpu kullanımın %90'larda geziyorsa %100'lerde ise düşürebiliyoruz ve stabil ayarı bulabiliyoruz temiz.
ee hocam yaptık şuan bir sorun teşkil eder mi? 2 saar RDR2 oyun testi yaptım fena değildi.
Fanın karşı tarafı dönmüyor.sıcaklıklar falan iyi ve çökme olmadıysa sorun yok bende overclocklu kullanıyorum takoz olsa benim işlemcide 80 dereceleri görürdü rahat oc ile ben kur macun stok fanla 70 dereceyi bile görmedim max 67
Ne yanmasitakozsa eğer x işlemci bile olsa işlemciyi yakarsınız üstüne anakartta çok üst düzey bir şey değil çabuk yakarsın