Neler Yeni

B450M Anakartlar Hakkında

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Testlere bakabilirsin. VRMleri bazı X570 leri eziyor. Anakarttan Görüntü almayacağın için anakarttaki görüntü girişleri önemli değil. Anakart alırken M.2 Destek sayısına bakılmaz. 2 Pin az olsa nolacak?
haklı olabilirsin ama 3 anakart görsellerine baktığımda; giriş kısımları benim sorduğum anakartlarda HDMI ve DP çıkışları var TOMAHAWK modelinde ise HDMI ve DVI çıkış portu var ayrıca tomahawk modelinde 1 adet m2 yuvası var diğer 2 modelde 2 adet m2 yuvası var MSI anakartta wifi özelliği ve anakart güç girişi görsellerden gördüğüm kadarı ile 10 pin diğer 2 modelde 8 pin var

böyle açıklama yapmanı tercih ederdim arkadaşım, dediğim gibi tomahawk anakart iyi olabilir ama neye göre iyi veya neye göre kötü teknik olarak açıklarsan daha faydalı olur konuyu görüp okuyan arkadaşlarda fikir sahibi olur seçecekleri anakartı ona göre seçmiş olurlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

mugen2509

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilgin Sönmez
Testlere bakabilirsin. VRMleri bazı X570 leri eziyor. Anakarttan Görüntü almayacağın için anakarttaki görüntü girişleri önemli değil. Anakart alırken M.2 Destek sayısına bakılmaz. 2 Pin az olsa nolacak?

Mesaj otomatik birleştirildi:

ben anlamadığım için burada yazdım bilen arkadaşlar yardımcı olsun diye, ama böyle şu kart şu kartlar ile kafa kafaya hatta bazı özellikleri daha iyi demek le yardımcı olunmuyor yada VRM testi nedir bilmiyorum güzel bir dilde açıklama yaparsan daha anlaşılır olabilirsin. ilk yorumumda dediğim gibi 2 hatta senin dediğin kartıda koyalım işin içine 3 kartın + özellikleri nelerdir - özellikleri nelerdir diye soruyorum

iyi akşamlar,

RenT0m

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ahmet
Bilgisi olan arkadaşlara benimde bir sorum var sistem toplamayi düşünüyorum.Fakat beğendiğim bir sistemde A320 kullanılmış ve özelleştirilemiyor.Aralarında ne tür farklar vardır ?

Top Bottom