3600x almak bence gereksiz sadece ghz farkı var 3600 al benceR5 3600X alacagım.
3600x almak bence gereksiz sadece ghz farkı var 3600 al benceR5 3600X alacagım.
AMD'ye söyleyelim de kaldırsınlar bari sadece ghz farkı var sonuçta.3600x almak bence gereksiz sadece ghz farkı var 3600 al bence
Dostum istersen kapatalım konuyu senin gibi bilgili biriyle tartışmanın haddime olmadığını düşünüyorum yazdığım cevabı forumda beni tanıyanlar ve bilgili olduğumu bilenler anlar sen yorma kendini.Asıl sen boş yapma anakart dediğin kadar önemsiz olsa adı anakart olmaz birkere sırf fps değil her şey onuda bil.
Kasanızda 360 mm radyatör desteği varsa birazcık daha konulup SilverStone PF360 alınabilir.THERMALTAKE TH240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu | ITOPYA
THERMALTAKE TH240 ARGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CL-W286-PL12SW-A ITOPYA'da.www.itopya.com
İyi de mimarileri aynı, çekirdekleri aynı, sadece arada 200 MHz oynuyor. Deli gibi ısınıyorsa Ryzen 5 3600X de ısınır, sorun içindeki soğutucu. Kaldı ki Wraith Spire ile Wraith Stealth'in de arasında dağlar kadar fark yok.3600x bildiğim kadarı ile 3600 kadar deli gibi ısınan bir işlemci değil.
Stok soğutucu ile idare etmesi daha mantıklı olur gibi duruyor.
Evet, öyle dediği için Ryzen 5 3600X daha mantıklı olabilir, en azından isminde X var, daha havalı .Hayır ama 1 2 ay sonra sıvı soğutma alıcam demiş almışken 3600x alması daha mantıklı
evet.Dostlar 2070S den vazgeçmek istemiyorum, hep bi şöyle ROG Strix ekran kartım olsun istedim fırsat elime geçti ve alıyorum ama bir sorun çıkartırmı diye korktum Gigabyte B450M S2H a Asus Rog Strix 2070S takılırm? bi 4-5 ay a B550 Tomahawk a geçmeyi planlıyorum.
Maalesef 360mm destegi yok kasam Thermaltake Versa J24.Kasanızda 360 mm radyatör desteği varsa birazcık daha konulup SilverStone PF360 alınabilir.
İyi de mimarileri aynı, çekirdekleri aynı, sadece arada 200 MHz oynuyor. Deli gibi ısınıyorsa Ryzen 5 3600X de ısınır, sorun içindeki soğutucu. Kaldı ki Wraith Spire ile Wraith Stealth'in de arasında dağlar kadar fark yok.
Evet, öyle dediği için Ryzen 5 3600X daha mantıklı olabilir, en azından isminde X var, daha havalı .
3700X'e kadar B450M S2H yeterli. Tartışmayın!Asıl sen boş yapma anakart dediğin kadar önemsiz olsa adı anakart olmaz birkere sırf fps değil her şey onuda bil.
bu arada b450 ye rx 5700 xt takanda var ryzen 9 3900x te girişler uyumlu olduğu sürece 3080ti da takarsınDostum istersen kapatalım konuyu senin gibi bilgili biriyle tartışmanın haddime olmadığını düşünüyorum yazdığım cevabı forumda beni tanıyanlar ve bilgili olduğumu bilenler anlar sen yorma kendini.
Tabi biri sana sorsa işlrmcin ne sende dersin rayzen beş 3600iksKasanızda 360 mm radyatör desteği varsa birazcık daha konulup SilverStone PF360 alınabilir.
İyi de mimarileri aynı, çekirdekleri aynı, sadece arada 200 MHz oynuyor. Deli gibi ısınıyorsa Ryzen 5 3600X de ısınır, sorun içindeki soğutucu. Kaldı ki Wraith Spire ile Wraith Stealth'in de arasında dağlar kadar fark yok.
Evet, öyle dediği için Ryzen 5 3600X daha mantıklı olabilir, en azından isminde X var, daha havalı .
Attığınız soğutucu alınabilir ama ben olsam PF240 alırdım, en azından dış görünüşü daha güzel .Maalesef 360mm destegi yok kasam Thermaltake Versa J24.
Ryzen 7 3700X ile B450M S2H kullanan adamın kendine hayrı yoktur, iyi forumlar xD.3700X'e kadar B450M S2H yeterli. Tartışmayın!
Aynen öyle .Tabi biri sana sorsa işlrmcin ne sende dersin Ryzen beş 3600iks
Valla hocam benim arkadaşım kullanıyor B450M S2H ve 3700x i ve 4.3GHZ e OC YaptıAttığınız soğutucu alınabilir ama ben olsam PF240 alırdım, en azından dış görünüşü daha güzel .
Ryzen 7 3700X ile B450M S2H kullanan adamın kendine hayrı yoktur, iyi forumlar xD.
Aynen öyle .
Ben ekran kartını tepside çalışır sanıyordum hep bu pc ci babamın arkadaşı yüzünden anakart aldım yoksa @enesskooc dan öğrendim anakartın ne işe yaradığına kağan ben bu forum için bir hiçim asın beni!3700X'e kadar B450M S2H yeterli. Tartışmayın!
VRM'ler kaç derece Allah bilir .Valla hocam benim arkadaşım kullanıyor B450M S2H ve 3700x i ve 4.3GHZ OC Yaptı