Def2easy59
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 274
Benim aklımda bir soru var şimdi bu 2sinin çalışması için illa 1. Nesil işlemcimi gerek yoksa önceden usb ye atsak oluyormu
Daha detaylı anlatirmisin km soruyu anlamafimBenim aklımda bir soru var şimdi bu 2sinin çalışması için illa 1. Nesil işlemcimi gerek yoksa önceden usb ye atsak oluyormu
Ryzen 1 ve 2. nesili Bios update etmeden destekliyor. Ancak 3. nesil için bios update yapmanız lazım.Benim aklımda bir soru var şimdi bu 2sinin çalışması için illa 1. Nesil işlemcimi gerek yoksa önceden usb ye atsak oluyormu
Şimdi diyelim bende bir b450m s2h anakart ve 3. Nesil bir ryzen var şimdi bunlar 3. Nesil güncellemesi olmadan geliyorya şimdi ben bu güncellemeyi usb ye yükleyip direkt olarak güncelleyebiliyormuyum 1. Nesil veya 2.nesil ryzen olmadanDaha detaylı anlatirmisin km soruyu anlamafim
Üzerinde "3000 Ready" yazanlar hazır olarak geliyor.Şimdi diyelim bende bir b450m s2h anakart ve 3. Nesil bir ryzen var şimdi bunlar 3. Nesil güncellemesi olmadan geliyorya şimdi ben bu güncellemeyi usb ye yükleyip direkt olarak güncelleyebiliyormuyum 1. Nesil veya 2.nesil ryzen olmadan
Anakart 3000 ready yazıyorsa kullanırsın ama satıcıya sor benceŞimdi diyelim bende bir b450m s2h anakart ve 3. Nesil bir ryzen var şimdi bunlar 3. Nesil güncellemesi olmadan geliyorya şimdi ben bu güncellemeyi usb ye yükleyip direkt olarak güncelleyebiliyormuyum 1. Nesil veya 2.nesil ryzen olmadan