B450m s2h ryzen 5 3600 uyumu

Def2easy59

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
274
Benim aklımda bir soru var şimdi bu 2sinin çalışması için illa 1. Nesil işlemcimi gerek yoksa önceden usb ye atsak oluyormu

Benim aklımda bir soru var şimdi bu 2sinin çalışması için illa 1. Nesil işlemcimi gerek yoksa önceden usb ye atsak oluyormu
Ryzen 1 ve 2. nesili Bios update etmeden destekliyor. Ancak 3. nesil için bios update yapmanız lazım.

Fabrikadan BİOS güncellemeli gelmezse eski nesil bir işlemci gerekiyor.

anakartı alacağın yerden bios update iste

Q-Flash ile oluyordu galiba. Yanlış da hatırlıyor olabilirim.

Daha detaylı anlatirmisin km soruyu anlamafim
Şimdi diyelim bende bir b450m s2h anakart ve 3. Nesil bir ryzen var şimdi bunlar 3. Nesil güncellemesi olmadan geliyorya şimdi ben bu güncellemeyi usb ye yükleyip direkt olarak güncelleyebiliyormuyum 1. Nesil veya 2.nesil ryzen olmadan

Şimdi diyelim bende bir b450m s2h anakart ve 3. Nesil bir ryzen var şimdi bunlar 3. Nesil güncellemesi olmadan geliyorya şimdi ben bu güncellemeyi usb ye yükleyip direkt olarak güncelleyebiliyormuyum 1. Nesil veya 2.nesil ryzen olmadan
Üzerinde "3000 Ready" yazanlar hazır olarak geliyor.
Eğer kutu üzerinde "AMD 2000 Ready" yazıyorsa eski işlemci bulman gerekiyor.
Bazı satıcılar BIOS güncelleyip yolluyor. Satın almadan önce bilgi alabilirsin.

Anakart 3000 ready yazıyorsa kullanırsın ama satıcıya sor bence

q flash olmuyor bios günellemesi için eski nesil bir işlemci lazım 2000 ready ise msi marka anakartların çoğunda var mesela q flash içinde işlemci olmadan bios güncellemesi yapmanı sağlıyor ama b450m s2h da böyle bir durum söz konusu değil lakin son zamanlarda çoğu b450 anakart 3000 ready oluyor hiç olmadı satıcıdan istersiniz bios güncelleyip yollarlar

Geri