B450M SH2 FAN Desteği

UrnL

80+
Reaksiyon skoru
5
İlk olarak arkadaşlar anakart destekleri konusunda çok takıldım hepsini atladım tek bir şey çok sorun yaptı.B450 SH2 kaç kasa fanı destekliyor yazdığımda 2 çıktı ama 4 e nasıl çıkarabilirim alacağım kasa 6 fanlı ama bu anakart kaç fan destekliyor nereden anlarım? Ve PSU ya da kasa fanları bağlanabilirmi?

PSU ya bağlayabilirsin evet

İlk olarak arkadaşlar anakart destekleri konusunda çok takıldım hepsini atladım tek bir şey çok sorun yaptı.B450 SH2 kaç kasa fanı destekliyor yazdığımda 2 çıktı ama 4 e nasıl çıkarabilirim alacağım kasa 6 fanlı ama bu anakart kaç fan destekliyor nereden anlarım? Ve PSU ya da kasa fanları bağlanabilirmi?
PSU'ya bağlayabilirsin. Evet maalesef iki adet fan desteği var. Zaten bir tanesi Cpu fanı için.

• Beğen
Reaksiyonlar: UrnL
PSU'ya bağlayabilirsin. Evet maalesef iki adet fan desteği var. Zaten bir tanesi Cpu fanı için.
Pekü arkadaşlar çok teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepinize teşekkür ederim ama psu sata girişleri en az kaç olmalı sata girişleri bağlanabilen şeyler ne? Fanlar mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,343
Üyeler
187,950
Son üye
mehmet3514
Geri