B460 Anakartlar Hakkında

bodmes

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
17,533
B460 anakartlar hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı sizce? 10700f gibi işlemcilerle bile kullananlar olmuş YouTube'dan gördüğüm kadarıyla.

i7 10700F 65 Watt'lık TDP'ye sahip bir işlemci, ne kadar 65 Watt TDP'ye sahipmiş gibi olmasa da kullanırlar B460 chipsetli anakartlar ile. VRM sıcaklıkları hangi anakartta nasıl oluyor bilmiyorum, testlerinin de yapıldığını sanmıyorum ama kullanılır elbet.
Şöyle bir MAG B460 TOMAHAWK ile sorunsuz kullanılır.

i7 10700F 65 Watt'lık TDP'ye sahip bir işlemci, ne kadar 65 Watt TDP'ye sahipmiş gibi olmasa da kullanırlar B460 chipsetli anakartlar ile. VRM sıcaklıkları hangi anakartta nasıl oluyor bilmiyorum, testlerinin de yapıldığını sanmıyorum ama kullanılır elbet.
aga bizler gta vice sanandres 2 gb ekran kartları 1 gb ekran kartları ile oynadık kasada ne var ne yok bilmezken b460 anakartın en kotusu en leşi bile i7 10700 tak kule tipi sogutucu tak kasana 3 adet fan tak catır catır kullanırsın

Teşekkürler bilgilendirdiğin için ama ram frekansı 2933'te kalması kötü gibi.

Niye sınırlıyorlar, AMD tarafta böyle bir şey yok
Intel'e sorarsan XMP açmak bile kötü, direkt garanti hizmeti vermiyorlar sana :D.
Sınırlıyorlar işte, yapacak bir şey yok, neden H ve B serisi chipsetli anakartlarında sınırladıklarını bilmiyorum.

Intel'e sorarsan XMP açmak bile kötü, direkt garanti hizmeti vermiyorlar sana :D.
Sınırlıyorlar işte, yapacak bir şey yok, neden H ve B serisi chipsetli anakartlarında sınırladıklarını bilmiyorum.
Z serisi alın diye?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Niye sınırlıyorlar, AMD tarafta böyle bir şey yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10600kf Adekstore'da 2200 ya da 2300'dü
10600K degil zaten min 10700KF

Geri