🔥İndirim B550 Gaming PLUS 1100 TL!

Satıcının 15.000'den fazla satışı var. Kaba bir hesapla %98 olumlu yorum aldığını görebiliriz.

1602759520649.png

Ben de satıcıya pek güvenemedim, piyasası 1400-1500 olmasına rağmen 1220'den düşmesi daha da garip, alınabilir sanki.

Satıcının 15.000'den fazla satışı var. Kaba bir hesapla %98 olumlu yorum aldığını görebiliriz.

Alıntıyı görüntüle

Yok babacan bu satıcı güvensiz :) Dün açık oturum yapılmış :D panel filanda olmuş beyin fırtınası ile alınmaz aman diyim :D Kendileri alacak galiba bütçeyi ayarlıyorlar stok bitmesin diye :D Başka hangi yerlerde ilan paylaşım yapıldı satıcı güvensiz diye merak konusu :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de satıcıya pek güvenemedim, piyasası 1400-1500 olmasına rağmen 1220'den düşmesi daha da garip, alınabilir sanki.

https://tr.msi.com/Laptop/GE75-Raider-10SX/wheretobuy başka bir şey izah etmeye gerek yok gibi MSI bile satıcıya yönlendiriyor başka üründe.

Yok babacan bu satıcı güvensiz :) Dün açık oturum yapılmış :D panel filanda olmuş beyin fırtınası ile alınmaz aman diyim :D Kendileri alacak galiba bütçeyi ayarlıyorlar stok bitmesin diye :D Başka hangi yerlerde ilan paylaşım yapıldı satıcı güvensiz diye merak konusu :D

https://tr.msi.com/Laptop/GE75-Raider-10SX/wheretobuy başka bir şey izah etmeye gerek yok gibi MSI bile satıcıya yönlendiriyor başka üründe.
Çoğu indirimli ürüne bu muamele yapılyor. Ama onlar güvenmediyse bir şey diyemem.

Ben tereddütsüz alırdım. MSI da firmaya yönlendiriyor. Ayrıca firmanın kendi web sitesi de var. Adı sanı, adresi herşeyleri belli.

1602760026214.png

Bu kadar profesyonel dolandırıcılarsa yapacak bir şey yok verdiğiniz parayı helal etmek lazım :)

Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama sistemimi dizmeden önce 3 ay falan önce bende parça parça aldım bu tekramarket tekrabilişim hakkında birşeyler okumuştum ürün tedariğe düşüyor 1 ay bekliyoruz veya hiç gönderiyormiyorlar cinsinden ne kadar doğru bilemem sadece haber vereyim

Çoğu indirimli ürüne bu muamele yapılyor. Ama onlar güvenmediyse bir şey diyemem.

şimdi ürün zaten 13 ekim'de girmiş satıcı stoklarına ve sisteme 1500'den girmiş dün ve bu gün 1100'lere çekilmiş böyle yeni stoklara giren üründe her zaman bir indirim söz konusudur. Geçenlerde daha ilk gün fiyat takibi yakaladığım ürün yarı yarıya idi mağaza dedi yanlış fiyatlandırma yapıldı ürünü gönderemeyiz bu fiyata filan yani yeni ürün koyulduysa sisteme fiyatlar biraz değişken farklı olabiliyor. bunu'da göz önünde bulundurmak gerek yeni satıcı hesabı değil bilinmedik marka değil neticede önerilen içerikte mevcut. ama tabi ki şöyle bir şey var şimdi 1500ün üstünü çizip 1100 yazsaydı alınırdı :D ama bu şekilde de alınır amazon prime indiriminde 600 tl olan ayakkabı 250 TL'ye düştü düşmüyor mu düşüyor.

Ben tereddütsüz alırdım. MSI da firmaya yönlendiriyor. Ayrıca firmanın kendi web sitesi de var. Adı sanı, adresi herşeyleri belli.

Alıntıyı görüntüle

Bu kadar profesyonel dolandırıcılarsa yapacak bir şey yok verdiğiniz parayı helal etmek lazım :)

Aynen öyle reis şuan buna güvenilir güvenilmez mi üstünde duruyorsak çekin internet prizlerini gezmeyelim bile internette :D

Bunları ben de biliyorum, Tekra Bilişi'mi de biliyorum.
Daha önce ürün alan arkadaşlarım da var, çok ürününü de gördüm.
Fakat güven vermedi bu ürün, o yüzden paylaşmadık.
Nedeni nedir?

Geri