Neler Yeni

🔥İndirim B550 Gaming PLUS 1100 TL!

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş
Satıcının 15.000'den fazla satışı var. Kaba bir hesapla %98 olumlu yorum aldığını görebiliriz.

1602759520649.png

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Ben de satıcıya pek güvenemedim, piyasası 1400-1500 olmasına rağmen 1220'den düşmesi daha da garip, alınabilir sanki.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Satıcının 15.000'den fazla satışı var. Kaba bir hesapla %98 olumlu yorum aldığını görebiliriz.

Alıntıyı görüntüle

Yok babacan bu satıcı güvensiz :) Dün açık oturum yapılmış :D panel filanda olmuş beyin fırtınası ile alınmaz aman diyim :D Kendileri alacak galiba bütçeyi ayarlıyorlar stok bitmesin diye :D Başka hangi yerlerde ilan paylaşım yapıldı satıcı güvensiz diye merak konusu :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de satıcıya pek güvenemedim, piyasası 1400-1500 olmasına rağmen 1220'den düşmesi daha da garip, alınabilir sanki.

https://tr.msi.com/Laptop/GE75-Raider-10SX/wheretobuy başka bir şey izah etmeye gerek yok gibi MSI bile satıcıya yönlendiriyor başka üründe.

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok babacan bu satıcı güvensiz :) Dün açık oturum yapılmış :D panel filanda olmuş beyin fırtınası ile alınmaz aman diyim :D Kendileri alacak galiba bütçeyi ayarlıyorlar stok bitmesin diye :D Başka hangi yerlerde ilan paylaşım yapıldı satıcı güvensiz diye merak konusu :D

https://tr.msi.com/Laptop/GE75-Raider-10SX/wheretobuy başka bir şey izah etmeye gerek yok gibi MSI bile satıcıya yönlendiriyor başka üründe.
Çoğu indirimli ürüne bu muamele yapılyor. Ama onlar güvenmediyse bir şey diyemem.

azahgumus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Azah Gümüş

Ben tereddütsüz alırdım. MSI da firmaya yönlendiriyor. Ayrıca firmanın kendi web sitesi de var. Adı sanı, adresi herşeyleri belli.

1602760026214.png

Bu kadar profesyonel dolandırıcılarsa yapacak bir şey yok verdiğiniz parayı helal etmek lazım :)

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama sistemimi dizmeden önce 3 ay falan önce bende parça parça aldım bu tekramarket tekrabilişim hakkında birşeyler okumuştum ürün tedariğe düşüyor 1 ay bekliyoruz veya hiç gönderiyormiyorlar cinsinden ne kadar doğru bilemem sadece haber vereyim

unicornkafasi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Emirhan Keskin

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Çoğu indirimli ürüne bu muamele yapılyor. Ama onlar güvenmediyse bir şey diyemem.

şimdi ürün zaten 13 ekim'de girmiş satıcı stoklarına ve sisteme 1500'den girmiş dün ve bu gün 1100'lere çekilmiş böyle yeni stoklara giren üründe her zaman bir indirim söz konusudur. Geçenlerde daha ilk gün fiyat takibi yakaladığım ürün yarı yarıya idi mağaza dedi yanlış fiyatlandırma yapıldı ürünü gönderemeyiz bu fiyata filan yani yeni ürün koyulduysa sisteme fiyatlar biraz değişken farklı olabiliyor. bunu'da göz önünde bulundurmak gerek yeni satıcı hesabı değil bilinmedik marka değil neticede önerilen içerikte mevcut. ama tabi ki şöyle bir şey var şimdi 1500ün üstünü çizip 1100 yazsaydı alınırdı :D ama bu şekilde de alınır amazon prime indiriminde 600 tl olan ayakkabı 250 TL'ye düştü düşmüyor mu düşüyor.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ben tereddütsüz alırdım. MSI da firmaya yönlendiriyor. Ayrıca firmanın kendi web sitesi de var. Adı sanı, adresi herşeyleri belli.

Alıntıyı görüntüle

Bu kadar profesyonel dolandırıcılarsa yapacak bir şey yok verdiğiniz parayı helal etmek lazım :)

Aynen öyle reis şuan buna güvenilir güvenilmez mi üstünde duruyorsak çekin internet prizlerini gezmeyelim bile internette :D

KeremMm

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bunları ben de biliyorum, Tekra Bilişi'mi de biliyorum.
Daha önce ürün alan arkadaşlarım da var, çok ürününü de gördüm.
Fakat güven vermedi bu ürün, o yüzden paylaşmadık.
Nedeni nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,279
Üyeler
161,977
Son üye
romenox00
Top Bottom