E WİFİ olan üst düzey bir anakart. 13k verilmez bence. Diğeri gayet iyi ona yönelin.Bu kartlarda hangisini almalıyım wifi o kadarda önemli değil
Tuf serisi knk 13k değilE WİFİ olan üst düzey bir anakart. 13k verilmez bence. Diğeri gayet iyi ona yönelin.
O çok pahalı knk benim dediğim 7kTuf serisi knk 13k değil
E WİFİ olan üst düzey bir anakart. 13k verilmez bence. Diğeri gayet iyi ona yönelin.
Asus tuf X670e plus var o fiyata
Ben 13 k yı bu kart için söylemiştim. Wifi olan tuf modelini tercih et. Her türlü işine yarayacaktır.Tuf serisi knk 13k değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
O çok pahalı knk benim dediğim 7k
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-PLUS AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.447,02 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus Tuf Gaming B650-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650-E Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben 13 k yı bu kart için söylemiştim. Wifi olan tuf modelini tercih et. Her türlü işine yarayacaktır.
ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, 4xDDR5, 4x M2, HDMI, DP, 2xType-C, Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.2, AMD Ryzen 7000 Serisi, - idefix
ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI, 4xDDR5, 4x M2, HDMI, DP, 2xType-C, Wi-Fi 6E, Bluetooth v5.2, AMD Ryzen 7000 Serisi, ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Anakartlar (PC) ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
Ama gerçekten işime yaramicak diğerinde ssd soğutucu da var o bile faha çok isime yarar ama diyorsanız e serizi daha iyi onu alimikisininde fazı aynı.fiyaltarıda aynı wifi yi alıp geçin bence
Ve e olanda 2 ssd plus ta 3 varmışAma gerçekten işime yaramicak diğerinde ssd soğutucu da var o bile faha çok isime yarar ama diyorsanız e serizi daha iyi onu alim