Yaniden sonra niye kardom yazmadın kardomne gibi sıkıntı hakkında düşündün bilemem kardom fakat yok yaşamazsın yani ayriyeten de kardom elektronik şans işi yani
kardom yazacaktım da sigarayı bırakmak istemedim kardom inan yoksa yazardım kardoYaniden sonra niye kardom yazmadın kardom
B650M-K 5400Fiyat farkı azsa b650mk al daha iyi
Hocam ne kadara aldınız soğutucuyuBen b650m r aldım ssd soğutucum var fazladan 1000 vermeye gerek yok bence
Teşekkürler K alıcam herhaldeB650 M-K al bence ssd de soğutucusu var + olarak ekran kartı koruyucusu var fiyatına değer
SSD ısınması, uzun süre götürmeme gibi sıkıntıne gibi sıkıntı hakkında düşündün bilemem kardom fakat yok yaşamazsın yani ayriyeten de kardom elektronik şans işi yani
yok öyle şeyler kardom termal pedli veya kendinden soğutucusu olan gammix s70 blade vb. ssd alsan hiç bi sıkıntı yaşamazsınSSD ısınması, uzun süre götürmeme gibi sıkıntı
Yeterli evet bir sorun olmaz. 90w geçtiğini görmedim ben 7800x3D'nin.7800x3d için mk yeterli olurmu
Yaşamazsın dostum, hangi işlemci ile kullanacaksın?İkisi arasında kaldım fakat fiyat farkına değeceğini pek düşünmüyorum R modelini alsam sıkıntı yaşarmıyım?
Geçti diyelim 120watt sınırı varya mk 11faz vrm karşılarmı yapay zeka minimum 12faz önerdiYeterli evet bir sorun olmaz. 90w geçtiğini görmedim ben 7800x3D'nin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaşamazsın dostum, hangi işlemci ile kullanacaksın?