Yardım B650M PROJECT ZERO ASUS A31 PLUS KASA İLE uyumlu mu? ????

Yoach

80+
Reaksiyon skoru
89
Uyumluysa alacağım

Ekler

• 1000180150.webp
    1000180150.webp
    6.3 KB · Hit: 14
Msi'ın pz kasalarındaki boşlukların b650m pz için gerekli olanların tamamı a31 plusta da var tek sıkıntı a31 plus kabloları flex ve uzun diye biliyorum arka kapağı kapatmak sorun olabilir. Çünkü pzlerin önde kablo görünmese de arkasında bayağı bir kablo yığını oluyor.

kablolamayı yaparım yeterki uyumlu olsun yanlış anakart sipariş ettim onu iade edip alıyorum bu anakartı bide üstüne kasa iade etmek istemiyorum çok bunaldım bu toplama işinden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Msi'ın pz kasalarındaki boşlukların b650m pz için gerekli olanların tamamı a31 plusta da var tek sıkıntı a31 plus kabloları flex ve uzun diye biliyorum arka kapağı kapatmak sorun olabilir. Çünkü pzlerin önde kablo görünmese de arkasında bayağı bir kablo yığını oluyor.
bide pz nedir hocam

kablolamayı yaparım yeterki uyumlu olsun yanlış anakart sipariş ettim onu iade edip alıyorum bu anakartı bide üstüne kasa iade etmek istemiyorum çok bunaldım bu toplama işinden

bide pz nedir hocam
Project Zero

eyvallah beyler siparişi geçiyorum

bide pz nedir hocam
msi bir çok kasa modeli var pz yazar kodunda onların hepsi uyumlu anlamında

Örneğin

eyvallah beyler siparişi geçiyorum

beyler sipariş geçtim 3 ay taksitli şekilde iptal mi edicem şimdi anakartı hadi kasayı geri vereyim desem kasaya fan aldım daha yeni 2500 tl hepsi farklı yerlerden sıkwıştım ne yapmam gerekiyor bu anakart bu kasa ya uygun mu değilmi kullanan yok mu bu kadar kişiyiz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,375
Üyeler
185,261
Son üye
gawlecas
Geri