Neler Yeni

Yardım Babam 12k random leptop almış yardım edin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

ßeta

80+ Bronze
Oyun mu oynayacaksınız kullanım amacı?
Günlük kullanıma giriyor sanırım ,Üniversite için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyat aralıklarında almışken kazıklanmak istemiyorum , çünkü hiç anlamıyorum.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke

lydran

80+
Leptop ihtiyacımız vardı

Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Link

Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım

Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
@ZaBalance HP G8'lerin kronik sorunu var mı? Okuduğuma göre rastgele bir şekilde yeniden başlatılma problemi varmış. Pavillion aero içinde wifi kopmaları var diyorlar.

lydran

80+
Leptop ihtiyacımız vardı

Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Link

Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım

Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
Bütçe Artarsa Bu:
Veya Bu

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bütçe Artarsa Bu:
Arkadaş oyun için dememiş ki? Günlük kullanım için alıcağım demiş. O cihaz günlük kullanımda yeterli değil, pil ömrü az.

ßeta

80+ Bronze
Siparişi derhal iptal edin. Ücret geldiğinde de şunlardan birini tercih edin:

Bütçe olarak bi tık altı tavsiyeniz varsa o ne olur. Babam yan çizmeye başladı bütçe konusunda.. :/
artı olarak @berke. şu öneriler nasıl ?

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bütçe olarak bi tık altı tavsiyeniz varsa o ne olur. Babam yan çizmeye başladı bütçe konusunda.. :/
artı olarak @berke. şu öneriler nasıl ?
Huma mantıklı bulmuyorum, 8 GB Ram'li matebook alırsanız RAM upgrade yapamayacaksınız lehimli çünkü.

Furkanozr

80+ Silver
Top Bottom