8 gb yetermi yetmezmi emin değilim
Durum şu şekilde , leptop ablama alınıyor , ondan sonrada bana kalacak %90 benim derdim bu fiyatlara daha iyisi varsa onu alıp kazık yememek. Ve hali hazırda babamın aldığını iade etmeden yenisini alamam diyor, iade edilmezse felan diye
Durum şu şekilde , leptop ablama alınıyor , ondan sonrada bana kalacak %90 benim derdim bu fiyatlara daha iyisi varsa onu alıp kazık yememek. Ve hali hazırda babamın aldığını iade etmeden yenisini alamam diyor, iade edilmezse felan diye
@muhkya Komik olan ne? Günlük kullanım cihazı istenmiş attığınız cihaz günlük işlerde bile yetmiyor. Tek yaptığın şey CTRL C yapıp CTRL V yapmak. Komik adamsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben önerimi yaptım, o bütçedeki cihazlar ile pek deneyimim yok ve araştırmasını yaptım. Yaklaşık 7 dakikada 2 tane sorunlu cihaz gördüm o bütçede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ve doğal olarak bütçenin yükseltmesini istedim. Senin tek yaptığın şey arkadaşlar şu buna düştü kesin alın felan. Teknik detaylardan bir şey verdiğini bile görmedim.
I recently purchased a HP 255 G8 with a Ryzen 5500 and i have the following problem. When ever i start the laptop everything is fine and dendy. I can work for as long as i want and everything is fine. But as soon as i set my laptop to sleep e.g. by closing the lid and after waking the laptop up...
Sen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?
hayatımda gördüğüm en bos duyar ve drama herhalde sadece konusmak icin konusmussun bu arada babani tanımıyorum ama anlayacagi dilden iade etmesi icin caba goster bence