Neler Yeni

Yardım Babam 12k random leptop almış yardım edin

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke

Swerv

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Efe Kırmaz
Leptop ihtiyacımız vardı

Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Link

Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım

Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
g.o

Furkanozr

80+ Silver

ßeta

80+ Bronze

Furkanozr

80+ Silver
8 gb yetermi yetmezmi emin değilim
Durum şu şekilde , leptop ablama alınıyor , ondan sonrada bana kalacak %90 benim derdim bu fiyatlara daha iyisi varsa onu alıp kazık yememek. Ve hali hazırda babamın aldığını iade etmeden yenisini alamam diyor, iade edilmezse felan diye
Hocam bu fiyata daha iyileri çok var siz İade edin tekrar konu açın yardımcı olalim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
8 gb yetermi yetmezmi emin değilim
Durum şu şekilde , leptop ablama alınıyor , ondan sonrada bana kalacak %90 benim derdim bu fiyatlara daha iyisi varsa onu alıp kazık yememek. Ve hali hazırda babamın aldığını iade etmeden yenisini alamam diyor, iade edilmezse felan diye
8 GB Ram günlük kullanımda yetmez zaten. @ZaBalance gerekli yorumu yapacaktır.

Can...

80+ Platinum
Leptop ihtiyacımız vardı

Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Link

Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım

Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
İllallah edersin 14 inç Berbat bir olay ne oyun oynarsın ne bişey ofis için bu iade et geç uğraşma

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
561
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
sürpriz yapan baba faciası vol bilmem kaç iptal etsin bu fıyata daha ıyısı olabılır oyun ıcın

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
@muhkya Komik olan ne? Günlük kullanım cihazı istenmiş attığınız cihaz günlük işlerde bile yetmiyor. Tek yaptığın şey CTRL C yapıp CTRL V yapmak. Komik adamsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben önerimi yaptım, o bütçedeki cihazlar ile pek deneyimim yok ve araştırmasını yaptım. Yaklaşık 7 dakikada 2 tane sorunlu cihaz gördüm o bütçede. :D

Ve doğal olarak bütçenin yükseltmesini istedim. Senin tek yaptığın şey arkadaşlar şu buna düştü kesin alın felan. Teknik detaylardan bir şey verdiğini bile görmedim.

Al mesela o bütçedeki Pavilion Aero, https://h30434.www3.hp.com/t5/Noteb...-Wifi-Fluctuates-Disconnects-Not/td-p/8277673
Al bir tane daha 255 G8 Modeli için.

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,313
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything

wake up to reality

80+ Silver
Leptop ihtiyacımız vardı

Link

Oyun ağırlıklıdan çok günlük kullanımlık olacak.

kargocu urunu kapiya getirince de ki urun iade olacak kargocu urunu iadeye gotursun

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,648
İsim
Oğuz
1k üstüne bile ekran kartlı laptop varken alınmaz bu.

Lubbock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Efe
Sen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?
hayatımda gördüğüm en bos duyar ve drama herhalde sadece konusmak icin konusmussun bu arada babani tanımıyorum ama anlayacagi dilden iade etmesi icin caba goster bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,302
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking