Neler Yeni

Yardım Babam 12k random leptop almış yardım edin

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,328
İsim
Oğuz Oğuz
Leptop ihtiyacımız vardı

Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz

Link

Oyun ağırlıklıdan çok günlük kullanımlık olacak.

Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım

Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
wifi kartı değiştirilebilir bir şey onun sorunununa pek takilmamak lazim,ki bu sorun kronik mi ona bakmak lazım 1 kişide yaşanılan bir şey farklı kişilerde yaşanıcak diye bir şey yok. https://www.akakce.com/laptop-noteb...os-15-6-fhd-21a40037tx-fiyati,1686157240.html bu alınıp ram eklenebilir.
Google'a cihazın ismini ve issues yazdım. Direk bir ton wifi kartı ile ilgili sonuç çıktı hatta Pavilion aero için bir video var. Wifi kart'ını çödüğüne dair.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,264
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Aşırı kötü. 12k laptop'ta 8Gb Ram 512gb hafıza ve harici grafik birimi yok, TN panel. 12k'yı ateşe atsa daha iyi olurmuş.

ßeta

80+ Bronze
Google'a cihazın ismini ve issues yazdım. Direk bir ton wifi kartı ile ilgili sonuç çıktı hatta Pavilion aero için bir video var. Wifi kart'ını çödüğüne dair.
Son nokta nedir şuan , tüm tavsiyeler bir birine girmiş durumda

Ravyn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Adem Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Teknoloji Eğitim Konu Dışı

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
hayatımda gördüğüm en bos duyar ve drama herhalde sadece konusmak icin konusmussun bu arada babani tanımıyorum ama anlayacagi dilden iade etmesi icin caba goster bence
iade etsin o zaman ne uzatıyosunuz empati yapmayı bilmiyorsan umrumda değilsin

Top Bottom