berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Ben humalara fazla sıcak bakmıyorum.https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Bu nasıl hocam 10300 e baya iyi geldi bana
Ben humalara fazla sıcak bakmıyorum.https://www.hepsiburada.com/monster...a=Monster+Notebook&url_src=and-product-detail
Bu nasıl hocam 10300 e baya iyi geldi bana
g.oLeptop ihtiyacımız vardı
Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Link
Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım
Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
Ben humalara fazla sıcak bakmıyorum.
8 gb yetermi yetmezmi emin değilimhttps://www.akakce.com/laptop-noteb...-15-6-full-hd-notebook-fiyati,1659206756.html Bu daha iyi olur fakat günümüzde 8 GB RAM yetersiz.
Hocam bu fiyata daha iyileri çok var siz İade edin tekrar konu açın yardımcı olalim8 gb yetermi yetmezmi emin değilim
Durum şu şekilde , leptop ablama alınıyor , ondan sonrada bana kalacak %90 benim derdim bu fiyatlara daha iyisi varsa onu alıp kazık yememek. Ve hali hazırda babamın aldığını iade etmeden yenisini alamam diyor, iade edilmezse felan diye
8 GB Ram günlük kullanımda yetmez zaten. @ZaBalance gerekli yorumu yapacaktır.8 gb yetermi yetmezmi emin değilim
Durum şu şekilde , leptop ablama alınıyor , ondan sonrada bana kalacak %90 benim derdim bu fiyatlara daha iyisi varsa onu alıp kazık yememek. Ve hali hazırda babamın aldığını iade etmeden yenisini alamam diyor, iade edilmezse felan diye
İllallah edersin 14 inç Berbat bir olay ne oyun oynarsın ne bişey ofis için bu iade et geç uğraşmaLeptop ihtiyacımız vardı
Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Link
Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım
Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
aksine u işlemci günlük kullanımda yine daha iyi, bataryada 4 saat gidiyor.Günlük kullanım olduğu için pek 3050 cihaza sıcak bakamadım açıkçası.
kargocu urunu kapiya getirince de ki urun iade olacak kargocu urunu iadeye gotursunLeptop ihtiyacımız vardı
Link
Oyun ağırlıklıdan çok günlük kullanımlık olacak.
hayatımda gördüğüm en bos duyar ve drama herhalde sadece konusmak icin konusmussun bu arada babani tanımıyorum ama anlayacagi dilden iade etmesi icin caba goster benceSen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?