2 3 k koymadan 1650 li alabilirdi 12 yeKeşke almasaymış.
2-3k daha verip RTX 3050 veya 3050 ti li canavar gibi laptop alabilirdiniz.
Hocam ayıp olur diye bir şey yok neden durup dururken kazıklansın adamHocam çok oyun oynamıyorsanız iade falan etmeyin bence adam onca almış çok ayıp olur daha iyisi olsa bile.Hatta ben bu durumu yaşamayayım diye dua ediyorum alırsalar bir şey diyemem çünkü.
Sen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?Hocam ayıp olur diye bir şey yok neden durup dururken kazıklansın adam
Link ? veya önerisi model2 3 k koymadan 1650 li alabilirdi 12 ye
Alım amacı oyun değil fakat , almışken iyisini almak mı kazık yemek mi ? Önerilerinizi leptop gerekiyor bana şunu alabilirsin onun yerine diyeHiç oyun oynatmaz değil, orta düzey yeni nesil olmayan ve belirli sistem gereksinimi olanları oynatır elbette, fakat esas soru kullanım amacına göre ne seçilmiş olduğu. tabii ki günlük işleri çok rahat hallederken, daha yeni nesil oyunlar da oynanmak isteniyorsa bu fiyat alternatifleri ya da üzerine 2-3K kadar koyarak farklı alternatifler düşübülebilir. Baba olarak tabii ki güzel bi'şey yapmış kendince ama makul bir dille belki konuyu anlatıp iptal/iade yaptırabilirsin.
Hocam evet kargo geldigi zaman iade etmek biraz üzebilir ama dün gece aldığı için direk iptal etme hakkı var babasına bu durumu açıklarsa anlayışla karşılar diye düşünüyorumSen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?
Babamı ikna edebilirim, ama yerine alabilecek daha iyisini tavsiye etseniz ? ürün şuan kargodaHocam evet kargo geldigi zaman iade etmek biraz üzebilir ama dün gece aldığı için direk iptal etme hakkı var babasına bu durumu açıklarsa anlayışla karşılar diye düşünüyorum
Düşük orta seviye oyun oynarim diyorsanız bu olabilir harici ekran kartı varBabamı ikna edebilirim, ama yerine alabilecek daha iyisini tavsiye etseniz ? ürün şuan kargoda