Neler Yeni

Yardım Babam 12k random leptop almış yardım edin

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,700
İsim
Hacı
Keşke almasaymış.
2-3k daha verip RTX 3050 veya 3050 ti li canavar gibi laptop alabilirdiniz.

Satriani

80+ Bronze
Hiç oyun oynatmaz değil, orta düzey yeni nesil olmayan ve belirli sistem gereksinimi olanları oynatır elbette, fakat esas soru kullanım amacına göre ne seçilmiş olduğu. tabii ki günlük işleri çok rahat hallederken, daha yeni nesil oyunlar da oynanmak isteniyorsa bu fiyat alternatifleri ya da üzerine 2-3K kadar koyarak farklı alternatifler düşübülebilir. Baba olarak tabii ki güzel bi'şey yapmış kendince ama makul bir dille belki konuyu anlatıp iptal/iade yaptırabilirsin.

Furkanozr

80+ Silver
Hocam çok oyun oynamıyorsanız iade falan etmeyin bence adam onca almış çok ayıp olur daha iyisi olsa bile.Hatta ben bu durumu yaşamayayım diye dua ediyorum alırsalar bir şey diyemem çünkü.
Hocam ayıp olur diye bir şey yok neden durup dururken kazıklansın adam

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam ayıp olur diye bir şey yok neden durup dururken kazıklansın adam
Sen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?

ßeta

80+ Bronze
2 3 k koymadan 1650 li alabilirdi 12 ye
Link ? veya önerisi model
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç oyun oynatmaz değil, orta düzey yeni nesil olmayan ve belirli sistem gereksinimi olanları oynatır elbette, fakat esas soru kullanım amacına göre ne seçilmiş olduğu. tabii ki günlük işleri çok rahat hallederken, daha yeni nesil oyunlar da oynanmak isteniyorsa bu fiyat alternatifleri ya da üzerine 2-3K kadar koyarak farklı alternatifler düşübülebilir. Baba olarak tabii ki güzel bi'şey yapmış kendince ama makul bir dille belki konuyu anlatıp iptal/iade yaptırabilirsin.
Alım amacı oyun değil fakat , almışken iyisini almak mı kazık yemek mi ? Önerilerinizi leptop gerekiyor bana şunu alabilirsin onun yerine diye

Furkanozr

80+ Silver
Sen bir babasın diye düşün konu sahibinin durumunu bilmiyorum ama dar gelirliyse hadi oğlum sevinsin sürpriz olsun diye dişinden tırnağından arttırarak laptop alıyorsun sabah kalktığında mutlu olmasını falan beklerken sana iade et diyor nasıl hissedersin ?
Hocam evet kargo geldigi zaman iade etmek biraz üzebilir ama dün gece aldığı için direk iptal etme hakkı var babasına bu durumu açıklarsa anlayışla karşılar diye düşünüyorum

ßeta

80+ Bronze
Hocam evet kargo geldigi zaman iade etmek biraz üzebilir ama dün gece aldığı için direk iptal etme hakkı var babasına bu durumu açıklarsa anlayışla karşılar diye düşünüyorum
Babamı ikna edebilirim, ama yerine alabilecek daha iyisini tavsiye etseniz ? ürün şuan kargoda

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,070
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Siparişi derhal iptal edin. Ücret geldiğinde de şunlardan birini tercih edin:

Furkanozr

80+ Silver
Babamı ikna edebilirim, ama yerine alabilecek daha iyisini tavsiye etseniz ? ürün şuan kargoda
Düşük orta seviye oyun oynarim diyorsanız bu olabilir harici ekran kartı var

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Max ne kadar çıkarsınız ve kullanım amacı nelerdir?

Top Bottom