berke.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,179
Oyun mu oynayacaksınız kullanım amacı?Sordum , Max 1k, 1,5k çıkabilirmiş
Oyun mu oynayacaksınız kullanım amacı?Sordum , Max 1k, 1,5k çıkabilirmiş
Günlük kullanıma giriyor sanırım ,Üniversite içinOyun mu oynayacaksınız kullanım amacı?
Leptop ihtiyacımız vardı
Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Link
Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım
Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
Bütçe Artarsa Bu:Leptop ihtiyacımız vardı
Babam Gece 1 de kimseye bir şey demeden fiyatlar artıyor diye almış, bende anlamıyorum yardımcı olurmusunuz
Link
Ekleme: arkadaşlar sadece kötü demeniz bir şey katmıyor onun yerine şunu al tarzında öneride bulunabilirmisiniz, parçalardan anlamadığım için burdayım
Ekleme 2 : Laptop kargoda şuan ama daha iyisini tavsiye ederseniz iade gönderebilirim
Arkadaş oyun için dememiş ki? Günlük kullanım için alıcağım demiş. O cihaz günlük kullanımda yeterli değil, pil ömrü az.Bütçe Artarsa Bu:
ACER Nitro AN515-45 AMD Ryzen 5 -5600H islemci 8GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia 3050 Harici 4GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
ACER Nitro AN515-45 AMD Ryzen 5 -5600H islemci 8GB DDR4 RAM 512GB SSD GeFORCE Nvidia 3050 Harici 4GB Ekran karti 15.6'' 144Hz Full HD Ekran, Free DOS, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bütçe olarak bi tık altı tavsiyeniz varsa o ne olur. Babam yan çizmeye başladı bütçe konusunda.. :/Siparişi derhal iptal edin. Ücret geldiğinde de şunlardan birini tercih edin:
Huma H5 V3.1 15,6" İş Bilgisayarı | Monster Notebook
Huma H5 V3.1 15,6" İş Bilgisayarı, yeni Intel Core Intel i5-1135G7 işlemcisi ve 165 Hz IPS ekranıyla tepki süresini en aza indirerek hızına ayak uyduruyor!www.monsternotebook.com.tr
![]()
Huawei Matebook D15 i5-1135G7 8 GB 256 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Matebook D15 i5-1135G7 8 GB 256 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Matebook D15 i5-1135G7 8 GB 256 GB SSD Iris Xe Graphics 15.6" Notebook özelliklerini incele, 16.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Huawei Matebook D15 Ryzen 5 5500U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 20.826,00 TL'den başlayan fırsatları...www.akakce.com
Huma mantıklı bulmuyorum, 8 GB Ram'li matebook alırsanız RAM upgrade yapamayacaksınız lehimli çünkü.Bütçe olarak bi tık altı tavsiyeniz varsa o ne olur. Babam yan çizmeye başladı bütçe konusunda.. :/
artı olarak @berke. şu öneriler nasıl ?
O Fiyatların Altında Zor Bulursun.Bütçe olarak bi tık altı tavsiyeniz varsa o ne olur. Babam yan çizmeye başladı bütçe konusunda.. :/
artı olarak @berke. şu öneriler nasıl ?
Yaw adam oyun için değil üniversite için demiş ne zor bulursunu çok iyi laptoplar var o fiyataO Fiyatların Altında Zor Bulursun.