Neler Yeni

Babam Annemi Komşumuzla Aldatıyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

nixc0r

80+
Şahsen başıma böyle bir olay gelse o adamın telefonunu annemin görebilceği yerde mesajlar açıkken bırakıp uzaklaşırım.

Sonra olaylar ilerler zaten

Abranas

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
510
İsim
Semih Yıldız
Babanın telefonundan kadına hakaret, nefret sözleri yaz, videoya çektiğini, hepsini bir amaç doğrultusunda yaptığını vs. söyle sonra bu mesajları babanın telefonundan sil. Ama kadın cevap vermeden telefonu kapatın çünkü "görüldü" ibresinin saatinden sizin yaptığınızı anlayabilir. gelen cevapların neden olduğunu vs. anlamaması lazım bu durumda. İlk olarak sizden şüphelenebilir. O durumda o sinirle her şeyi kendi ifşa edebilir belki. Bu durumda anneniz sizin de bu durumu bilmediğinizi düşünür daha sonradan sizin hakkındaki düşüncelerini de değiştirmemiş olursunuz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Emre
Bundan aylar önce emin olmamakla beraber babamın komşumuzla annemi aldattığını düşünüyordum. Mesajlasmalarini yakalamıştım ama çoğu şey silinmişti. Hatta forumda konu bile açmıştım.şöyleki babam yıllardır yabancı türk farketmeksizin chatleşiyor konuşuyor.Bunu annemde biliyordu tamam eğlencesine hadi konuşsun diyelim, ama dün gece telefonunun şifresini öğrenip mesajlasmalarini okudum, tabii kalanları çoğunu silmiş.bizim bi alt komşumuz var ve EVLİ. Kocasıda cok iyi birisi aynı sofraya oturuyoruz. Neyse dün gece babamın telefonuna bi baktım bu komşumuzla mesajlaşmalari var.Varya şaka gibi cidden hani aklım almadi ya, okurken elim ayağım titredi zaten. Ben böyle şeyleri sadece konulu filmlerde olur sanardım halbuki yaniliyormuşum.alt kısma mesajlaşmalarin bi kısmı bırakacağım okuyabilirsiniz.işin ironik tarafı bu ahlaksız şeref yoksunları ortada Müslümanım diye geziyor ve ikiside namazını falan kılıyor (sözde). komşu olayının dışında bir sürü kızla daha yazışıyor. Bakın ben pandemiden beri babam denen adamdan 100 TL den fazla para almadım o da bayram harçlığımdı zaten.durumumuz kötü falanda değil ha, babamdan para isdegimizde annem olsun ben olsun bize para yok diyor olabildiğince vermiyor, peki vermeyip onca parayı ne mi yapıyor elin kadınlarına hediye alıyor. Bu daha benim görebildiklerim göremediğim daha neler vardır allah bilir. Hediye aldığını da dün gece mesajlasmalarini okurken gördüm.bi kadına sana şu kıyafeti hediye etmek isterim demiş.kiyafetde 190tl. Ulan bu zamana kadar anneme hiçbir zaman böyle bi jestte bulunmadı yılda 1 falan alir annem kıyafet oda ihtiyaç olursa.herneyse ben ne yapacağımı düşünüyorum.annem cok şey bilmiyor, anlatmayi da düşünmüyorum.kadinin kocasina gelicek olursak aklima kocasina söylemek geldi ama düşünmeden hareket etmek mantıklı değil.olaylar cok kötü yerlere gelir can çıkar ortadan.ayrica kocasına da çok üzülüyorum cok iyi birisi babami abi olarak bilir... neyse sizce ne yapmalıyım nasıl ni kumpas kurup bu ahlaksızları rezil edebilir yaşama sevincini alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ha bir şey eklemeyi unutmuşum babam geceleri çalışıyorum diye evden çıkıyordu sürekli, mesajlarin saatlerine bakarsaniz hep aksam 9 10 gibi çağırmış babam yani işe gidiyorum diye neye gidiyormus...
Gizli kamera koy da allahına kavuşsun

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Kim aldatıyorsa sert bir şekilde gidip uyar bu tarz şeyleride sakın bu tarz yerlerde paylaşma gidip o kadını da uyar.
Geçmiş olsun.
1625938601806.png
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Adam Tonny Stark'ın İlk Iron Man Filmindeki Hali Gibi Resmen.

efay144

80+ Silver
Uygunsuz dil
Ben de seninle aynı yaştayım kusura bakma ama bu komşu işi *r*sbuluğa dökmüş gider kocasıyla buluşup ona her şeyi anlatıp gösterirdim baban dan da 'umarım' yediği dayaktan sonra aklı başına gelir. Adam da karısıyla da boşanır mı boşanmaz mı bilmem ama ikisi de belalarını görür.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,865
Üyeler
160,896