Allah ıma şükür babam da sabırlı nadir şiddet uygular o da bebeğin poposuna hızlı vurmak gibi vuruyor kalkıpta kemerle sopayla şiddet uygulamıyorNe yazık ki çok şükür babam düzgün bir insan.
polis sanki bişey yapıyor. ya turkiye de adalet yokDostum polisi ara vakit kaybetmeden fotoğrafını çek burnunun.
Babam bana hiç vurmadı hayatımda ayıptır söylemesi kemer filan çıkartırsa zaten ben olduğum yerde durmam yani vurdurmam kendime.Allah ıma şükür babam da sabırlı nadir şiddet uygular o da bebeğin poposuna hızlı vurmak gibi vuruyor kalkıpta kemerl sopayla şiddet uygulamıyor
Ailemle en çok babamla anlaşamam ama kavga ettiğimiz olmaz
Kanka yaşadın mı ? Polisler geliyor ve bence de gayet yardımcı oluyorlar.polis sanki bişey yapıyor. ya turkiye de adalet yokherşeyler saçma
afedersin bi b*k yapmıyor 1 2 gün yatıyor sonra bırakıyorlar adli şartla. gene şiddet oluyor turkiyeBabam bana hiç vurmadı hayatımda ayıptır söylemesi kemer filan çıkartırsa zaten ben olduğum yerde durmam yani vurdurmam kendime.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka yaşadın mı ? Polisler geliyor ve bence de gayet yardımcı oluyorlar.
Bunun polislerle alakası yok bence polisler görevlerini yapıyor.afedersin bi b*k yapmıyor 1 2 gün yatıyor sonra bırakıyorlar adli şartla. gene şiddet oluyor turkiyeadı üstü adalet yok bu ülkede kadınları öldürüyorlar nasıl bi ülke anlamıyorum. kadınlara huzur yok bu ülkede malesef.
valla benim babam da öyle çok şükür iyi bir insan beni azarladığı için hiç vurduğunu görmedim sadece şaka amaçlı acıtmadan vuruyor tek üzüldüğüm yanı alkol kullanması ama o alkol kullandığında sinirlenmek yerine daha çok neşeleniyorAllah ıma şükür babam da sabırlı nadir şiddet uygular o da bebeğin poposuna hızlı vurmak gibi vuruyor kalkıpta kemerle sopayla şiddet uygulamıyor
Ailemle en çok babamla anlaşamam ama kavga ettiğimiz olmaz
sıkıntı polislerde de var ama diğerleri kadar değilafedersin bi b*k yapmıyor 1 2 gün yatıyor sonra bırakıyorlar adli şartla. gene şiddet oluyor turkiyeadı üstü adalet yok bu ülkede kadınları öldürüyorlar nasıl bi ülke anlamıyorum. kadınlara huzur yok bu ülkede malesef.
evetde. gerisi mahkeme. bi de şey orda adalet yok polis yapıyor görevi dediğin gibide. bana ben turkiyedeyken M5 E60 La gidiyordum normal V8 507 BeygirBunun polislerle alakası yok bence polisler görevlerini yapıyor.
Ben sana anlatayımBabam bana hiç vurmadı hayatımda ayıptır söylemesi kemer filan çıkartırsa zaten ben olduğum yerde durmam yani vurdurmam kendime.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka yaşadın mı ? Polisler geliyor ve bence de gayet yardımcı oluyorlar.
Her meslekte mesleğini iyi ve kötü yapan insanlar vardır.evetde. gerisi mahkeme. bi de şey orda adalet yok polis yapıyor görevi dediğin gibide. bana ben turkiyedeyken M5 E60 La gidiyordum normal V8 507 Beygiregsoz orjinal haksız yere ceza verdi buna ne diceksin ? tabi mahkeme yoluna gitti dava hayla devam ediyor.
Kankam adaletle alakalı bir şey demedim polislerin görevini yaptığını belirttim.Ben sana anlatayım
Kapıya geliyorlar selamın aleyküm aleyküm selam ne olıyor la burda diyor
Adamı alıp 2 gün göz altında tutuyorlar sonra tamam kardeşim evine gidebilirsin diyorlar olay bu
O kadar kadın katledildi hayvan katledildi ne oldu? Çocukkar tecavüze uğradı ne oldu ? Şuan hepsi sokakta elini sallaya sallaya geziyor
Tek ceza var o dar para cezası idam yok hapiste de yatmıyor sadece 2 gün göz altına alıyorlar
Bu ülkede adalet var mı? Yoksa ben mi göremiyorum
Tamam polislerde bir şey yapmaz onlarda salacaklarKankam adaletle alakalı bir şey demedim polislerin görevini yaptığını belirttim.