Neler Yeni

Babam En ufak Şeye bagirip Kufur Ediyor

ElmorsS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Emrah
Baban ne iş yapıyor ?

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Ne yazık ki çok şükür babam düzgün bir insan.
Allah ıma şükür babam da sabırlı nadir şiddet uygular o da bebeğin poposuna hızlı vurmak gibi vuruyor kalkıpta kemerle sopayla şiddet uygulamıyor
Ailemle en çok babamla anlaşamam ama kavga ettiğimiz olmaz

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Allah ıma şükür babam da sabırlı nadir şiddet uygular o da bebeğin poposuna hızlı vurmak gibi vuruyor kalkıpta kemerl sopayla şiddet uygulamıyor
Babam bana hiç vurmadı hayatımda ayıptır söylemesi kemer filan çıkartırsa zaten ben olduğum yerde durmam yani vurdurmam kendime.
Mesaj otomatik birleştirildi:

polis sanki bişey yapıyor. ya turkiye de adalet yok :) herşeyler saçma
Kanka yaşadın mı ? Polisler geliyor ve bence de gayet yardımcı oluyorlar.

isimsizüye

80+ Gold
Babam bana hiç vurmadı hayatımda ayıptır söylemesi kemer filan çıkartırsa zaten ben olduğum yerde durmam yani vurdurmam kendime.

afedersin bi b*k yapmıyor 1 2 gün yatıyor sonra bırakıyorlar adli şartla. gene şiddet oluyor turkiye :) adı üstü adalet yok bu ülkede kadınları öldürüyorlar nasıl bi ülke anlamıyorum. kadınlara huzur yok bu ülkede malesef.

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
afedersin bi b*k yapmıyor 1 2 gün yatıyor sonra bırakıyorlar adli şartla. gene şiddet oluyor turkiye :) adı üstü adalet yok bu ülkede kadınları öldürüyorlar nasıl bi ülke anlamıyorum. kadınlara huzur yok bu ülkede malesef.
Bunun polislerle alakası yok bence polisler görevlerini yapıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
Allah ıma şükür babam da sabırlı nadir şiddet uygular o da bebeğin poposuna hızlı vurmak gibi vuruyor kalkıpta kemerle sopayla şiddet uygulamıyor
valla benim babam da öyle çok şükür iyi bir insan beni azarladığı için hiç vurduğunu görmedim sadece şaka amaçlı acıtmadan vuruyor tek üzüldüğüm yanı alkol kullanması ama o alkol kullandığında sinirlenmek yerine daha çok neşeleniyor

sıkıntı polislerde de var ama diğerleri kadar değil

isimsizüye

80+ Gold
Bunun polislerle alakası yok bence polisler görevlerini yapıyor.
evetde. gerisi mahkeme. bi de şey orda adalet yok polis yapıyor görevi dediğin gibide. bana ben turkiyedeyken M5 E60 La gidiyordum normal V8 507 Beygir :) egsoz orjinal haksız yere ceza verdi buna ne diceksin ? tabi mahkeme yoluna gitti dava hayla devam ediyor.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz

Ben sana anlatayım
Kapıya geliyorlar selamın aleyküm aleyküm selam ne olıyor la burda diyor
Adamı alıp 2 gün göz altında tutuyorlar sonra tamam kardeşim evine gidebilirsin diyorlar olay bu
O kadar kadın katledildi hayvan katledildi ne oldu? Çocukkar tecavüze uğradı ne oldu ? Şuan hepsi sokakta elini sallaya sallaya geziyor
Tek ceza var o dar para cezası idam yok hapiste de yatmıyor sadece 2 gün göz altına alıyorlar
Bu ülkede adalet var mı? Yoksa ben mi göremiyorum

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
evetde. gerisi mahkeme. bi de şey orda adalet yok polis yapıyor görevi dediğin gibide. bana ben turkiyedeyken M5 E60 La gidiyordum normal V8 507 Beygir :) egsoz orjinal haksız yere ceza verdi buna ne diceksin ? tabi mahkeme yoluna gitti dava hayla devam ediyor.
Her meslekte mesleğini iyi ve kötü yapan insanlar vardır.

Barneystinson

80+ Silver
Bu forumun yapabileceği bişey yok sen yapabilirsin polisi arayarak ve ne yaptın sen ona vurdu sana

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Ben sana anlatayım
Kapıya geliyorlar selamın aleyküm aleyküm selam ne olıyor la burda diyor
Adamı alıp 2 gün göz altında tutuyorlar sonra tamam kardeşim evine gidebilirsin diyorlar olay bu
O kadar kadın katledildi hayvan katledildi ne oldu? Çocukkar tecavüze uğradı ne oldu ? Şuan hepsi sokakta elini sallaya sallaya geziyor
Tek ceza var o dar para cezası idam yok hapiste de yatmıyor sadece 2 gün göz altına alıyorlar
Bu ülkede adalet var mı? Yoksa ben mi göremiyorum
Kankam adaletle alakalı bir şey demedim polislerin görevini yaptığını belirttim.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri