Neler Yeni

Babam En ufak Şeye bagirip Kufur Ediyor

Bartuu

80+ Silver
ciddiyim bak ama bu dünyada ezilmemen için güçlü zeki ve kurnaz olman lazım

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Niçin dövüldüğünü.
O kısımı bende anlamıyorum
Vardır illaki bir şey
Küçükken bende bisiklet ten düşmüştüm elim ayağım yüzüm kan içindeydi o akşam da babam beni dövmüştü
Niye dövdü onu anlamadım
Ben 18 yaşındayım 4 yaşında kız kardeşim ve 22 yaşında ablam
Geçen hafta kız kardeşim elini yanlışlıkla elini dolaba sıkıştırmıştı diye ağlamıştı annemde kardeşimi dövdü bende sinirlendim ağlayan çocuğu niye dövüyorsun diye sordum zaten eli acımız bas bas bağırıyor yetmiyormuş gibi birde annem vuruyor
Verdiği cevap şu elini heryere sokmasın daha dün bile sıkıltırdı dedi
Ulan mantık bunun neresinde diye düşüne düşünü o dün sabaha kadar düşündüm 0.000001gram bir şey bulamadım

Bartuu

80+ Silver
O kısımı bende anlamıyorum
Vardır illaki bir şey
Küçükken bende bisiklet ten düşmüştüm elim ayağım yüzüm kan içindeydi o akşam da babam beni dövmüştü
Niye dövdü onu anlamadım
Ben 18 yaşındayım 4 yaşında kız kardeşim ve 22 yaşında ablam
Geçen hafta kız kardeşim elini yanlışlıkla elini dolaba sıkıştırmıştı diye ağlamıştı annemde kardeşimi dövdü bende sinirlendim ağlayan çocuğu niye dövüyorsun diye sordum zaten eli acımız bas bas bağırıyor yetmiyormuş gibi birde annem vuruyor
Verdiği cevap şu elini heryere sokmasın daha dün bile sıkıltırdı dedi
Ulan mantık bunun neresinde diye düşüne düşünü o dün sabaha kadar düşündüm 0.000001gram bir şey bulamadım
kanka 2000 den önce doğan anne babaların çoğu böyle ama benimkiler ben biyere biyerimi vurunca vs. vurduğum yere bise oldumu diye bakıyolardı falan gülmekten acım geçiyodu :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Faik Erdem Özaydınlı
bence bu konuyu annen abin sen baban yokken neler yapılabilir bir konuşun kimsenin bir çocuğa vurma hakkı yoktur

_BlacKWoLF_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Muhammed Affan Öztürk
Bazen Vuruyor Bazen bağırıyor Ettiği kufurlerde ecdadını s.... oglu
Daha 14 Yaşındayım o da 50 Yaşında Az önce
Yüzüme Vurdu Burnum Kanadı Biraz
Kardeş baban sinirli olduğu zmanlarda ona hiç bir şey deme ve isteklerini hemen yerine getirmeye çalış onun dışında psikolojik yöntemker uygulayabilirsin beyhan budak bir psikolog ve büyük bir kanalı var psikolojik yöntemleri oradan öğrenip uyhulayabilirsin ama benim tavsiyem güzellikle otur konuş güler yüzlü ol o sinirlense bile sen gül ama kahkaha olarak değil uksa zaten nolcanı bilirsin kendi durumunu empati yaptırarak anlat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,373
Üyeler
169,564
Son üye
watchkeeper
Top Bottom