O kısımı bende anlamıyorumNiçin dövüldüğünü.
elini heryere sokmasın daha dün bile sıkıltırdı
kanka 2000 den önce doğan anne babaların çoğu böyle ama benimkiler ben biyere biyerimi vurunca vs. vurduğum yere bise oldumu diye bakıyolardı falan gülmekten acım geçiyoduO kısımı bende anlamıyorum
Vardır illaki bir şey
Küçükken bende bisiklet ten düşmüştüm elim ayağım yüzüm kan içindeydi o akşam da babam beni dövmüştü
Niye dövdü onu anlamadım
Ben 18 yaşındayım 4 yaşında kız kardeşim ve 22 yaşında ablam
Geçen hafta kız kardeşim elini yanlışlıkla elini dolaba sıkıştırmıştı diye ağlamıştı annemde kardeşimi dövdü bende sinirlendim ağlayan çocuğu niye dövüyorsun diye sordum zaten eli acımız bas bas bağırıyor yetmiyormuş gibi birde annem vuruyor
Verdiği cevap şu elini heryere sokmasın daha dün bile sıkıltırdı dedi
Ulan mantık bunun neresinde diye düşüne düşünü o dün sabaha kadar düşündüm 0.000001gram bir şey bulamadım
Abine o küfürü edince kendine etmiş olmuyor mu ?Aşırı sinirli abim de 19 yasinda Ona Bile p.Ç diyor
Abine o küfürü edince kendine etmiş olmuyor mu ?
kardesim hergun duzenli spor yap kaslarin tas gibi olsun boyle baban sana vurmaya kalktımı kalk ayağa göster kaslarını tebrikler artık sen onun babasısın
EvetAbine o küfürü edince kendine etmiş olmuyor mu ?
Kardeş baban sinirli olduğu zmanlarda ona hiç bir şey deme ve isteklerini hemen yerine getirmeye çalış onun dışında psikolojik yöntemker uygulayabilirsin beyhan budak bir psikolog ve büyük bir kanalı var psikolojik yöntemleri oradan öğrenip uyhulayabilirsin ama benim tavsiyem güzellikle otur konuş güler yüzlü ol o sinirlense bile sen gül ama kahkaha olarak değil uksa zaten nolcanı bilirsin kendi durumunu empati yaptırarak anlatBazen Vuruyor Bazen bağırıyor Ettiği kufurlerde ecdadını s.... oglu
Daha 14 Yaşındayım o da 50 Yaşında Az önce
Yüzüme Vurdu Burnum Kanadı Biraz
Kanka ettiği küfürü düşün kendine bi insan bu kadar hakaret edemez bence.Maleesef tek amacı küfür ve dayak olan mağara adamları işte.
Kanka ettiği küfürü düşün kendine bi insan bu kadar hakaret edemez bence.
Ne yazık ki çok şükür babam düzgün bir insan.Küfürlerin anlamını bildiğini bile düşünmüyorum. Tek amacı kalp kırmak.