Neler Yeni

Babam hiçbirimizi sevmiyor.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
16 yaşındayım. 2 tane kız kardeşim var biri benden bir yaş büyük ve üniversiteye hazırlanıyor, diğeri ise 9 yaşında. Babam uzman çavuş ve aylık yaklaşık 10K geliri var. Ben küçükken bir ev satın alındı ve 10 senelik kredi bu yıl bitti. Ama babam bize bunu söylemedi. Bunun dışında babam annemi sevmiyor. Bildiğiniz aylardır salondaki kanepede yatıyor ve salonun anası ağlıyor pislikten. Yaptığı tek şey eve gelip yemek yemek, TV izlemek ve uyumak. Evi otel gibi kullanıyor. Hiçbirimizle konuşmuyor. Bundan önce zaten çok kez tartıştık hatta şehir değiştirirken arabayı durdurup bize silah çekmişti. Korkudan anayolun ortasında bayılmıştım. Ama bir tartışmaya kalksan "Ben size ne zaman onu söyledim!" Vs vs inkar ediyor. "Az yiyin oruç tutun" , "Git çalış eve bak. Millet asgari ücretle geçiniyor" gibi daha ağıza alınmayacak şeyler söylüyor. Ve bunu her zaman yapıyor. Hadi bunlara alıştık yine. Ama en önemli olan şey şu, 10K maaş alıyor ama sorduğumuzda nereye harcadığını, neye ödediğini söylemiyor. Şu an bildiğiniz evde bir tek zeytin var. Anneme 2k veriyor ve bu parayla evin ve bizim tüm ihtiyaçlarımızı karşılamamızı bekliyor. Bu sabah saat 9.30 gibi işten geldi ve kapıyı açmaya gittim. Kapının üstü kilitliymiş. Birkaç kere çektim gelmedi sonra açtım. Açar açmaz yarım saat bağırarak bela okudu.

Boşanın diye yalvarıyorum, iki gün küfrediyor sonra gelip özür diliyor. Ama devamında hep aynı olaylar yaşanıyor. Artık dayanamıyorum en sonunda gidip şikayet edeceğim. Nafaka vermemek için boşanmıyor da zaten.

Dostlar bu açtığım kaçıncı ailevi sorun bilmiyorum fakat ne olur bana bir tavsiyede bulunun. Ben bu adamın yüzünü görmek istemiyorum artık.
Annenle ciddi konuş boşansın. Kaç yaşında insansın bunun derdini mi çekiceksin. 10 yıldır görmedim babamı yolda görsem tanımam. İyi ki de ayrılmış annem. Ayrıca ayrılması annen için de iyi olur. Nafakasını ödemek zorunda sonuçta.

Jaja50

80+ Silver
Bizde öyleydik. Boşandılar, taşındık ve artık mutluyuz. Boşanma işini ailenle ciddi bir şekilde konuş. Şu an mutluysam, huzurluysam, babamla annemin boşanması sayesindedir. Ben şunu anladım, annemle daha mutluyum. Ve şu an öyle.:)

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Valla abilerim şu yazılanları okuyunca gerçekten çok üzüldüm :(
Sudan sebepleri kendime dert ettiğimin bir kez daha farkına vardım.
Allah yardımcınız olsun, inşallah bundan sonra dünyada da ahirette de yüzünüz güler.🤲

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
Annenle ciddi konuş boşansın. Kaç yaşında insansın bunun derdini mi çekiceksin. 10 yıldır görmedim babamı yolda görsem tanımam. İyi ki de ayrılmış annem. Ayrıca ayrılması annen için de iyi olur. Nafakasını ödemek zorunda sonuçta.
Çok haklısın ben daha 4 yaşındayken annem ile babam ayrıldılar. Şuan iyikide ayrılmışlar diyorum. (bu arada nafakasını ödemiyor 10 yıldır.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babamın yüzünü dahi görmek istemiyorum bende.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Çok haklısın ben daha 4 yaşındayken annem ile babam ayrıldılar. Şuan iyikide ayrılmışlar diyorum. (bu arada nafakasını ödemiyor 10 yıldır.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Babamın yüzünü dahi görmek istemiyorum bende.
Benimki de nafaka ödemiyor. Hayatımızdan çıktı ya o yeter. Yolda karşıma çıksa Allahına kavuşturucam o derece sinirliyim :D

ahmet.ershn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
Ahmet Erşahin
  • Beğen
Reaksiyonlar: Ciri
Top Bottom